Πριν βιαστούν κάποιοι να αναρωτηθούν τι γύρευε η Θύρα 9 στο κλειστό εφόσον άλλαξαν ομάδα, να τους απαντήσω ότι δεν ήμαστε εμείς που αλλάξαμε ομάδα. Εμείς δεν ξυπνήσαμε ξαφνικά μια μέρα και είπαμε θα αλλάξουμε ομάδα γιατί δεν υπήρχε ποτέ καμία ‘Ομόνοια Ποδόσφαιρο ΛΤΔ’ για να την αφήσουμε. Κάποιοι άλλοι έπραξαν έτσι. Για εμάς υπάρχει μόνο μια ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτή που ανήκει στον κόσμο της και όχι σε κάποιον κεφαλαιοκράτη. Αυτή του  λαϊκού χαρακτήρα  που την δύναμη την έχει ο λαός της και όχι κάποιος επενδυτής. Αυτή που υπήρχε για να δίνει χαρά στους οπαδούς και όχι αυτή που υπάρχει για να εκμεταλλεύεται τα έσοδα της ένας επιχειρηματίας.

Κι αν επίσης αναρωτηθείτε γιατί στο βόλεϊ, τι σας νοιάζει; Να σας απαντήσω και σε αυτό. Όταν εσάς σας ενδιέφερε μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα γιατί το βλέπατε ως το πιο καλό εργαλείο για να συλλέγεται τους ψήφους για το κόμμα σας, κάποιοι άλλοι στήριζαν και τα υπόλοιπα τμήματα του σωματείου. Όταν εσείς αδιαφορούσατε για την ύπαρξη τους και τα αφήνατε στο έλεος του θεού, κάποιοι άλλοι ήταν οι αιμοδότες των υπόλοιπων τμημάτων. Κάποιοι το 2017 έδιναν χορηγία ύψους 5000 ευρώ για να στηρίξουν το καλαθοσφαιρικό τμήμα. Κάποιοι τις καθημερινές ακλουθούσαν την πετοσφαιρική ομάδα σε γήπεδα γυμνάσιου στο Παραλίμνι για να μην την αφήσουν μόνη και τις Κυριακές ξυπνούσαν και πήγαιναν μέχρι την Πάφο για να είναι δίπλα στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου.

Ο μόνος λόγος που δεν ακολουθάμε τμήματα του σωματείου είναι γιατί υπάρχει η κάρτα οπαδού και εμείς δεν μπορούμε να πάμε ενάντια στη συνείδηση μας. Σε αντίθεση με κάποιους που ενώ τα προηγούμενα χρόνια ‘πολεμούσαν’ το μέτρο, τελικά ζήτησαν από τον κόσμο να εναρμονιστεί.

Εμείς είπαμε και ξαναλέμε ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε όλα τα τμήματα που ανήκουν στο σωματείο. Θα ακολουθάμε πιστά την ομάδα μας όπου κι αν αγωνίζεται. Αρκεί να μην εφαρμόζεται ο γελοίος αυτός νόμος.  Ένας νόμος που σε όποια χώρα κι αν εφαρμόστηκε απέτυχε. Εντούτοις οι δικοί μας παντογνώστες πολιτικοί βαφτίζουν ως σωτηρία.

Ευτυχώς κάποιοι μάγκες δεν άφησαν την ιδέα αυτήν να σβήσει και μας έδωσαν την λύση για το ποδοσφαιρικό τμήμα μακριά από κάρτες οπαδού και ξεπουλημένους. Δημιούργησαν μια ποδοσφαιρική ομάδα με τις αξίες και τα ιδανικά μας για να μπορούμε και εμείς να δώσουμε στα παιδία και τα εγγόνια μας. Για να μπορούν και αυτά με περηφάνια να λένε ότι είναι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ.

Επόμενο ραντεβού με την ομάδα μας το Σάββατο στο γήπεδο της Δόξας Παλιομετόχου. Για να γευτούμε ξανά την χαρά αθλήματος και να ανταμώσουμε ξανά με τα όνειρά μας.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΩΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.