Μιας τζαι εβρεθήκαμε ούλλοι μας σε καραντίνα και εγκλωβισμένοι, να γράψουμε τζαι κάτι για την σελίδα του olaOmonoia. Προσωπικά είμαι κλεισμένος σε ενα ξενοδοχείο στο εξωτερικό σε χώρα που έχει ελάχιστα κρούσματα (δεν κολλάτε κορονοϊό online, μεν κάμετε unlike της σελίδας) το κράτος είναι χασιμιό. Δεν μας ενημέρωσε κανένας από την κυβέρνηση, δεν νοιάστηκε κανένας ακόμα και αν εκπροσωπούμε την Κύπρο στο εξωτερικό. Ευτυχώς έχουμε καλούς ανθρώπους δίπλα μας. Μάθαμε τα νέα από το internet και ακούσαμε τον καλό μας πρόεδρο όμως.

Πρόεδρε να δώκεις τζαι της ομάδας μας λεφτά, εν κρίμα ο λογιστής μας να γλυτώσει που τον κορονοϊό τζαι να πάει που τα έξοδα.

 

Πολύ χάος γίνεται, πολύ κακό. Μέχρι το πρωί εγλύφαν το ίδιο κουτάλι οι Κύπραιοι, τόσο καιρό έρκουνταν ούλλοι ανεξέλεγκτα, που τα αύριο το απόγευμα όμως εν γίνεται να δουλέφκουμε, να ζούμε, να κυκλοφορούμε…

Εταΐσαν μας καλή καραμέλα πάλε… “Να το κάνετε για τζοινους που αγαπάτε”… Τι γίνεται όμως όταν το κράτος το ίδιο σκοτώνει τζοίνους που αγαπούμε; Είτε από ανευθυνότητα, είτε από λάθος ή ακόμα και “τυχαία” μερικές φορές;

 

Αφήνουμε τους αυτοεργοδοτούμενους έτσι λες τζαι τζίνοι εν έχουν ανάγκες, εν πρέπει να τρών ή να ζούνε. Αφήκαμε τους αδύναμους, την μειονότητα να βασανίζεται. Ήδη εξεκινήσαν οι απολύσεις, έρχονται και άλλα.

Το παιχνίδι παίζεται “εκτός της ιατρικής”. Ίσως να μεν το επροέβλεψε τούτο ο Παΐσιος.

Πρόσφατα εταξίδεψα από Κύπρο σε 2 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μετά κορονοϊού, από της μεγαλύτερες μάλιστα. ΚΑΝΕΝΑΣ έλεγχος από ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ.

 

Το να οδηγώ με 200km/h, να βλέπω το τέλος του γκρεμού τζαι να πιέννω ως την άκρια τζαι στο τέλος να σταματώ μισό μέτρο πριν πέσω, εν με κάμνει καλό οδηγό.

Νίκαρε τζαι Τόμυ, πάλε κουρέφκετε μας. Βασικά εσείς ξέρετε πολλά καλά τι κάμνετε. Ετζοιμήσατε τον λαό πάλε όμως, είσαστε οι σωτήρες τωρά.

 

Έρκουντε άσχημες μέρες τζαι όι λόγω κορονοϊού. Έτσι περιληπτικά για τζοίνους που πισκαλούν του Νίκαρου:

1) Πισκαλάτε ότι εν να σας πληρώσει τώρα τζαι εν να είσαστε έσσο σας τζαι να πληρώνεστε γιατί επήρε αυστηρά μέτρα. Μετά από που θα πιάσει τούτα τα λεφτά αραγε; 🤔

1.5) Όσα πιάσουμε τώρα που τον Νίκαρο, θα τα δώσουμε πίσω πολλά παραπάνω φορές.

2) Ποίο είναι το τέλος της καραντίνας; Τέλος του Απριλίου; Τζαι ποιός μας λέει ότι μέχρι τότε εν να τελειώσει; Αν δεν τελειώσει; Κλεισμένη η κοινωνία για το καλόν τζοίνον που αγαπούμε, πολλά ωραίος τρόπος να περιορίσεις τον κόσμο σε 4 τοίχους κυριολεκτικά. Η χούντα του 2020 έρχεται

ΥΓ. Καλή υπομονή στους αδύναμους, στον απλό λαό που θα την πληρώσει πάλε για τα λάθη τους τζοίνους. Καλή υπομονή σε τζοίνους που θα χάσουν την δουλειά τους από το οικονομικό πλήγμα που εδημιουργήσαν.

Cheers 🍻 τζαι εν να τα πούμε σύντομα στους δρόμους

Συνεχίζουμε να ενισχύουμε την ομάδα μας και διαδικτυακά.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.