Στο σημερινό Green Q&A φιλοξενούμε τον ακραίο επιθετικό της ομάδας μας Μάριο Νεάρχου! Ο Μάριος με τα γκολ και με τις ασιστς του βοήθησε στα μέγιστα την ομάδα μας στη μέχρι τώρα πορεία της!

 

Έζησες το κτίσιμο της ομάδας μας από τη πρώτη μέρα. Μετά από 2 χρόνια πως θα περιέγραφες αυτή τη διαδρομή;

Είναι μια πολύ όμορφη διαδρομή που συνεχίζεται. Μέχρι τώρα είδαμε και ζήσαμε πολύ ωραίες στιγμές και εύχομαι και πιστεύω να είναι και η συνέχεια τόσο όμορφη!

Η ομάδα μας πλέον θα έχει το δικό της προπονητικό γήπεδο.  Πόσο θα βοηθήσει αυτό τις προσπάθειες σας;

Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα να έχει το δικό της προπονητικό κέντρο.Χωρίς τους περιορισμούς ούτε στο χρόνο χρήσης ούτε στις υποδομές μπορεί να ωφελήσει όλο το οικοδόμημα μιας ομάδας.

 

Ποιες ήταν οι σκέψεις σου όταν σου προτάθηκε να γίνεις μέρος αυτής της προσπάθειας;

Δεν χρειάστηκα καθόλου χρόνο σκέψης. Γνωριζόμουν με τον προπονητή μας από την θητεία του στον ΑΣΟΛ και με το που μου έγινε η πρόταση ήξερα ότι αυτή η προσπάθεια ήταν ότι ακριβώς  χρειαζόμουν.

 

Πως ήταν η εμπειρία του Πανσολείου πρωταθλήματος;

Ήταν κάτι που νομίζω κανένας μας δεν είχε ζήσει προηγουμένως. Όμως ήταν πολύ σημαντική για την ομοιογένεια της ομάδας. H ομορφιά της περιοχής σε συνδυασμό με την ξεχωριστή ατμόσφαιρα που μας έδωσαν οι φίλαθλοι μας όμως έκαναν το ταξίδι αυτό μαγικό!

 

Υπήρξε μεγάλη  διαφορά όσο αφορά το επίπεδο μεταξύ αγροτικού και τέταρτης κατηγορίας;

Σίγουρα υπάρχει διαφορά. Όπως πιστεύω θα υπάρχει και φέτος στην τρίτη κατηγορία. Αν είναι μεγάλη ή μικρή δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αλλά σε όλους μας αρέσουν τα πιο δύσκολα. Είναι ανεβαίνοντας που βελτιωνόμαστε τόσο ατομικά όσο και ομαδικά.

 

Προσέξαμε ότι είσαι από τους πρώτους σκόρερ της ομάδας μας. Είναι μέσα στους προσωπικούς σου στόχους το να είναι ψηλά στον πίνακα με τους σκόρερ;

Μου αρέσει να σκοράρω. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα. Όμως είναι πολύ πιο ωραίο το συναίσθημα να κερδίζει η ομάδα. Στόχος μου είναι να βοηθώ την ομάδα με όποιο τρόπο μπορώ καλύτερα. Αν αυτό θα σημαίνει ότι θα είμαι και ψηλά στον πίνακα με τους σκόρερ τότε ακόμα καλύτερα!

 

Σε ποια θέση προτιμάς να αγωνίζεσαι;

Συνήθως οι προπονητές μου με χρησιμοποιούσαν ως επιθετικό κορυφής. Όμως τα τελευταία χρόνια κυρίως αγωνίζομαι ακραίος επιθετικός και αυτό μου αρέσει γιατί νιώθω ότι προσφέρω περισσότερα από τα άκρα. Όμως σε όποια θέση με χρειαστεί ο προπονητής μου θα δίνω πάντα όλες μου της δυνάμεις για το καλύτερο της ομάδας.

 

Μπορείς να μας πεις λίγα λόγια για τη καριέρα σου μέχρι τώρα;

 

Πέρασα από τις ακαδημίες κυρίως του ΑΣΟΛ. Το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο το έκανα στον Ολυμπιακό και μετά στο Διγενή. Τα τελευταία 2 χρόνια στην ΟΜΟΝΟΙΑ 1948

 

Πως έζησες σαν ποδοσφαιριστής την καραντίνα;

Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας. Ευτυχώς είχαμε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και αυτό μας κρατούσε σε κάποια καλή φυσική κατάσταση. Όμως σε όλους μας έλειψαν οι ομαδικές προπονήσεις πάρα πολύ.

 

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι με την ομάδα μας;

Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να βάλω και γω το λιθαράκι μου στο όποιο μεγαλείο καταφέρει αυτή η ομάδα. Και πιστεύω ότι οι σωστές βάσεις στις οποίες οικοδομείται θα την φτάσουν στα πιο ψηλά σκαλοπάτια των επιτυχιών.

 

Ποια ήταν η καλύτερη σου στιγμή στην ΟΜΟΝΟΙΑ 1948;

Για μένα ήταν πολλές οι ξεχωριστές στιγμές. Η πιο σημαντική όμως ήταν πέρσι στο Τσίρειο που πήραμε την άνοδο μας στην 4η κατηγορία.

 

Πως νιώθεις όταν παίζεις μπροστά στον πράσινο Λαό;

Είναι φανταστικοί! Είναι απίστευτη η δύναμη που μας δίνουν με τις μαγικές τους εμφανίσεις. Είναι πραγματικά το ντοπάρισμα κάθε ποδοσφαιριστή να έχει τέτοια υποστήριξη από την εξέδρα!

 

Σκόραρες τα δύο καθοριστικά γκολ κόντρα στη Πέγεια στο παιχνίδι που ουσιαστικά καπαρώσαμε τη πρώτη θέση. Πως ένιωσες;

Νομίζω φάνηκε από την αντίδραση μου ειδικά μετά το 2ο γκολ! Είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Και όχι τόσο το ότι πέτυχα και τα δύο γκολ όσο τον τρόπο που εξελίχθηκε αυτή η νίκη μας. Καταφέραμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι στο οποίο ισοφαριστήκαμε σε ένα κομβικό σημείο από μια ομάδα που σίγουρα είχε πάρα πολλά κίνητρα να καταφέρει να μας κερδίσει ώστε να μπορέσει να μας πλησιάσει.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.