Στις Βρυξέλλες και στο Supporters Direct ταξιδεύουν ο Εκτελεστικός Γραμματέας του Σωματείου μας Αδάμος Ευσταθίου, ο Οργανωτικός Γραμματέας Μιχάλης Ιορδάνου και o Β’ Γραμματέας Μελών Σωκράτης Σωκράτους.

Σημαντική εξέλιξη για την ομάδα μας, βλέπουμε μέρα με την μέρα ότι μεγαλώνουμε, έχοντας τον σεβασμό μεγάλων συλλόγων και φορέων. Πιο κάτω η ανακοίνωση του ΔΣ:

Supporters Direct

Στις Βρυξέλλες και στην συνάντηση του Supporters Direct για το πρόγραμμα Fans Matter ταξιδεύουν σήμερα ο Εκτελεστικός Γραμματέας του Σωματείου μας Αδάμος Ευσταθίου, ο Οργανωτικός Γραμματέας Μιχάλης Ιορδάνου και o Β’ Γραμματέας Μελών Σωκράτης Σωκράτους.

ΟΜΟΝΟΙΑ 1948

Τα μέλη του Δ.Σ θα συμμετέχουν απόψε σε ανεπίσημο δείπνο με ανθρώπους της Ουέφα και του ποδοσφαίρου στο οποίο θα παρευρεθούν επίσης εκπρόσωποι και άλλων ομάδων Λαϊκής Βάσης.

Αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο θα συμμετέχουν στις εργασίες του ετήσιου συνεδρίου του Supporters Direct.

Σκοπός του ταξιδιού είναι η δημιουργία σχέσεων, η απόκτηση εμπειριών και γνώσεων μέσω της επαφής με μεγάλους συλλόγους Λαϊκής Βάσης.

Το συγκεκριμένο ταξίδι εντάσσεται στη χορηγία που έχουμε πάρει σαν Σωματείο από το πρόγραμμα Fans Matters. Παρόλα αυτά τα μέλη του Δ.Σ ταξιδεύουν με αποκλειστικά δικά τους έξοδα αφήνοντας όλη την χορηγία στα ταμεία του Σωματείου.

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.