Την πρώτη Γενική Συνέλευση μετά την εποχή του κορονοϊού ανακοίνωσε το Σωματείο μας. 

Αναλυτικά:

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ
Η πρώτη εκδήλωση του Σωματείο μας μετά τα μέτρα της καραντίνας είναι γεγονός και δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την Γενική Συνέλευση. Την 1 Ιουλίου στο Ανοικτό Αμφιθέατρο Λακατάμιας καλούμε τα Μέλη του Σωματείου μας να δώσουν δυναμικό παρών και να επιβεβαιώσουμε ακόμη μια φορά ότι αυτή η ομάδα είναι #Από_το_Λαό_Για_το_Λαό.
Από η ώρα 17:30 θα ανοίξουν οι πόρτες και δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη 2019-20 στα οποία θα δοθεί κάρτα εισόδου. Θα υπάρχει και τραπεζάκι εγγραφής Μελών 2019-20 για όσα αδέλφια θέλουν να συμμετέχουν Συνέλευση.
Επίσης στο χώρο θα υπάρχουν τα νέα #Season_Ticket της ομάδας μας για την Γ’ Κατηγορία και προαιρετικές εγγραφές μελών για το 2020-21.
🕖 Η Γενική Συνέλευση θα ξεκινήσει η ώρα 19:00.
📍 Θεματική διάταξη:
1. Εισαγωγική ομιλία από το Δ.Σ με ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, των επίκαιρων γεγονότων και τον μελλοντικών στόχων του Σωματείου.
2. Πλήρης ανάλυση των οικονομικών του Σωματείου μας από τον ελεγκτή και την ελεγκτική επιτροπή. Σε αυτό το σημείο να καλέσουμε να κοπιάσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ όσοι τολμούν να αμφισβητούν την διαφάνεια του Λαϊκού μας Σωματείου.
3. Πλήρης ενημέρωση για το ιδιόκτητο γήπεδο του Σωματείου μας. Για την εξεύρεση των οικονομικών πόρων, για την δημιουργία διαχειριστικής εταιρείας, για την μέθοδο αποπληρωμής και τις εργασίες για να γίνει λειτουργικό.
4. Ενημέρωση για τους στόχους της 1η ομάδας, τα σχέδια για την U19 και όλα όσα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.
5. Ενημέρωση για το παρασκήνιο πίσω από το σήμα και το όνομα του Σωματείου μας, τις επιστολές και τις αλλαγές που πρέπει να εγκριθούν.
6. Ανάλυση του προϋπολογισμού της νέας χρονιάς και έγκριση του από τα Μέλη του Σωματείου.
7. Ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους για όλα τα θέματα.
☘ Η 1η Ιουλίου ας γίνει η μεγάλη αρχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του Λαού στην Γ’ Κατηγορία. Όλοι μαζί να συζητήσουμε, να αποφασίσουμε και στην συνέχεια να πορευτούμε σαν μια γροθιά στις μελλοντικές μάχες.
Αθλητικό Λαϊκό Σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ 1948
Υ.Γ – Κοινοποιήστε την ανακοίνωση για την Γενική Συνέλευση έτσι ώστε να φτάσει και στο τελευταίο Μέλος ή φίλο του Σωματείου μας.
 
 

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ

Η πρώτη εκδήλωση του Σωματείο μας μετά τα μέτρα της καραντίνας είναι γεγονός και δεν…

Posted by People’s Athletic Club “Omonia 1948” on Thursday, 18 June 2020

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.