Η επίσημη τοποθέτηση της ομάδας μας για το πρόστιμο του πρώτου παιχνιδιού:

 

“Ομονοιάτισσες/Ομονοιάτες Ανυπότακτε Πράσινε Λαέ,

Αν και δεν θέλαμε το συγκεκριμένο θέμα να πάρει μεγάλη δημοσιότητα εντούτοις η δημοσίευση του από οπαδικες σελίδες και αθλητικές ιστοσελίδες μας αναγκάζει να τοποθετηθούμε επίσημα.

Η ομάδα μας έχει τιμωρηθεί με πρόστιμο από την ομοσπονδία για την τοποθέτηση της Σκεύης στο μπροστινό μέρος της στολής.
Την Παρασκευή 25/9 δύο μέρες πριν την πρεμιέρα όταν καταθέσαμε την στολή στην ΚΟΠ για έγκριση των χορηγών κ.τ.λ. μας ανάφεραν ότι δεν μπορούμε να αγωνιστούμε με την φιγούρα της Σκεύης. Άμεσα επικοινωνήσαμε με την ομοσπονδία και τους ζητήσαμε όπως αποστείλουμε αίτημα και μας το εγκρίνουν όμως η απάντηση τους ήταν αρνητική. Στη συνέχεια ζητήσαμε όπως κατ’ εξαίρεση για τον 1ο αγώνα να μην παραπεμφθούμε όμως πάλι η απάντηση ήταν αρνητική.

Όταν αναφέραμε ότι αρκετές ομάδες σε Κύπρο και εξωτερικό τοποθετούν κατά διαστήματα στο συγκεκριμένο σημείο διάφορα σύμβολα και ότι όταν βάλαμε την Κυπριακή σημαία δεν υπήρχε πρόβλημα μας απάντησαν ότι η συγκεκριμένη φιγούρα δεν μπορεί να εγκριθεί.

Αποφασίσαμε για τον 1ο αγώνα να μην αφαιρέσουμε την Σκεύη και να την τιμήσουμε όπως της αξίζει ευελπιστώντας στην κατανόηση της ομοσπονδίας και σε μια επιεική τιμωρία. Αντ’ αυτού τιμωρηθήκαμε με ένα πρόστιμο που αγγίζει το 20% του μηνιαίου προϋπολογισμού μας.

Σαν Σωματείο δεν θέλαμε ποτέ καμιά ευνοϊκή μεταχείριση και ήταν εις γνώσην μας ότι θα τιμωρηθούμε όταν παίρναμε την απόφαση για το 1ο παιχνίδι όμως νιώθουμε έντονα την αδικία και ότι αν άλλο Σωματείο επέλεγε να βάλει οτιδήποτε άλλο (μη παράνομο) στο συγκεκριμένο χώρο δεν θα υπήρχε πρόβλημα.

Όπως και να έχει το πρόστιμο θα πληρωθεί, το Λαϊκό μας Σωματείο θα συνεχίσει την πορεία του και υποσχόμαστε ότι θα βρούμε τον τρόπο η Σκεύη μας να βρίσκετε πάνω στη στολή μας σε άλλο σημείο χωρίς να τιμωρείτε η ομάδα.

#ΑΛΣ_ΟΜΟΝΟΙΑ
#PeoplesOmonia
#PAC_Omonia”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.