Υπάρχουν ημερομηνίες που δεν τις θυμάται κανείς και υπάρχουν ημερομηνίες που μένουν στην ιστορία. Μία τέτοια θα είναι η 23η Ιουλίου 2018, ημερομηνία που θα διεξαχθεί η Ιδρυτική Συνέλευση του «Αθλητικού Λαϊκού Σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ 1948».

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση από την ομάδα πρωτοβουλίας.

Ομονοιάτισσες / Ομονοιάτες, Ανυπότακτε Πράσινε λαέ,

Όπως υποσχεθήκαμε στην πρώτη μας ανακοίνωση επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την Ιδρυτική μας Συνέλευση. Καταρχήν να δηλώσουμε ότι αν και η Ιδρυτική Συνέλευση πραγματοποιείται μετά από την αίτηση εγγραφής του Σωματείου, λόγω της πίεσης του χρόνου, εντούτοις ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ του Σωματείου θα θεωρούνται όχι η ομάδα πρωτοβουλίας που έστειλε την αίτηση αλλά ΟΛΑ τα αδέλφια που θα εγγραφούν στο Μητρώο Μελών στις 23 Ιουλίου.

Από η ώρα 18:00 την Δευτέρα 23 Ιουλίου μέχρι της 20:00 θα γίνονται εγγραφές μελών έξω από το Αμφιθέατρο της ΠΑΣΥΔΥ. Πληρώνοντας 2 μήνες και χωρίς επιπρόσθετη χρέωση εγγραφής θα εγγράφεται οποιοσδήποτε μέλος του Σωματείου και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Συνέλευση.

Θα υπάρχουν Τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες Μελών:
1) 0-18 Δύο (2) ευρώ τον μήνα (με σύμφωνο γνώμη γονέα και χωρίς δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι)
2) 18-22 Πέντε (5) ευρώ τον μήνα
3) 22-63 Δέκα (10) ευρώ τον μήνα
4) 63+ Πέντε (5) ευρώ τον μήνα

Καλούμε τον κόσμο όπως προσέλθει εγκαίρως για την εγγραφή του αφού η ώρα 20:00 θα ξεκινήσει η Συνέλευση.

ΑΤΖΕΝΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

  1. Σύντομη ομιλία από εκπρόσωπο της ομάδας πρωτοβουλίας η οποία έχει αναλάβει να τρέξει όλα τα διαδικαστικά που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και το Σωματείο αλλά και να οδηγήσουν το Σωματείο μας σε Συνέλευση.
    2. Λόγω της πίεσης του χρόνου έχει ήδη κατατεθεί καταστατικό στον Έφορο Σωματείων που μπορείτε να δείτε εδώ:
    (https://drive.google.com/…/1f59_6wsXLT_Y03zv3lNFnkoCsX…/view).
    Θεωρούμε όμως ότι το καταστατικό πρέπει να διαμορφωθεί με τα μέλη του Σωματείου για αυτό σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση (pacomonia@gmail.com) μπορείτε να αποστέλλετε πιθανές αλλαγές ή προσθήκες στο καταστατικό. Εννοείται ότι η έγκριση του Καταστατικού αλλά και οποιεσδήποτε αλλαγές ή προσθήκες θα ψηφιστούν από τα μέλη στην Ιδρυτική Συνέλευση.
    3. Εδώ και κάποιους μήνες η ομάδα πρωτοβουλίας που συστάθηκε έχει αναλάβει όλα όσα αφορούν το Σωματείο. Αρκετές αποφάσεις αναγκαστικά δεσμεύουν το Σωματείο για την χρονιά που έρχεται γι’ αυτό θεωρούμε ορθό όπως ζητηθεί η ψήφος εμπιστοσύνης από τα μέλη έτσι ώστε η ομάδα πρωτοβουλίας να αναλάβει σαν προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο για μία μεταβατική χρονιά. Στην συνέχεια να οδηγήσει το Σωματείο σε εκλογές που θα εκλέξουν Διοικητικό Συμβούλιο διετίας τον ερχόμενο Ιούνιο.
    4. Μετά από σύντομη παρουσίαση μιας προτεινόμενης διοικητικής δομής του Σωματείου θα οδηγηθούμε σε συζήτηση για τον τρόπο λειτουργίας που θα δουλεύει το Σωματείο μας. Το τελικό μοντέλο θα ψηφιστεί από τα μέλη.
    5. Στην συνέχεια θα γίνει ενημέρωση για τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και παρουσίαση της δομής και των στόχων του ποδοσφαιρικού τμήματος.
    6. Τελευταία παρουσίαση θα είναι αυτή του προϋπολογισμού για την χρονιά που έρχεται και ψηφοφορία έγκρισης του.
    7. Η Ιδρυτική Συνέλευση θα κλείσει με Διάλογο, ερωτήσεις και τοποθετήσεις των μελών.

Ραντεβού στις 23 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο της ΠΑΣΥΔΥ.

Υ.Γ – Η προτεινόμενη διοικητική δομή περιλαμβάνει την δημιουργία επιτροπών που θα έχουν αυτονομία από το Δ.Σ. Αυτές οι επιτροπές θεωρούμε ότι πρέπει να στελεχωθούν από τα Ιδρυτικά Μέλη έτσι ώστε να έχουν ενεργό ρόλο στις αποφάσεις και τις δράσεις του Σωματείου μας.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.