Ανατριχίλα και δέος.

Αυτό νιώθει κάποιος βλέποντας το βίντεο που δημιούργησαν τα αδέρφια της ΘΥΡΑΣ, βλέποντας την ιστορία να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας και να ζούμε στιγμές που πλέον θα μπορούμε περήφανοι να διηγούμαστε στα παιδιά μας. Συνεχίζουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ, για τα παιδιά μας.

“Τα λεωφορεία από κάθε άκρη του νησιού είναι έτοιμα να γράψουν τα πρώτα επίσημα χιλιόμετρα και αυτό που θα συμβεί το Σάββατο το απόγευμα δεν έχει ξανά γίνει. Ο κεντρικός μας σύνδεσμος λοιπόν πιο δυνατός από ποτέ στις 16:00 αναχωρεί μαζικά με λεωφορεία για να σμίξει με τον Πράσινο Λαό από νωρίς. Η ΘΥΡΑ 9 Λεμεσός / Gate 9 Limassol ξεκινά στις 16:00 δυναμικά, η Gate 9 Paphos / Omonoia Supporters ξεκινά από τις 15:00. Τα αδέλφια από την Θύρα 9 Λάρνακας – Larnaca 9 Crew αναχωρούν μαζικά στις 16:30 ενώ Gate 9 Lakatamias 17:00 και OFF CITY -9- στις 15:30.

Κάνουμε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο να σπρώξει τους παίχτες μας για να μπορέσουν να πάρουν την νίκη. Μια νίκη που επιβάλλεται να έρθει στο πρώτο επίσημο ιστορικό παιχνίδι.

Κλείνουμε με ένα μήνυμα προς τους παίχτες μας αλλά και σε όλη την φαμίλια. Αλάνια ήρθε η ώρα… Ματώστε την φάνελα και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ΕΔΩ για εμας και τα παιδιά μας”

[fb_embed_post href=”https://www.facebook.com/gate9.com.cy/posts/1963642623689359/” width=”1050″/]

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.