Παρέμβαση από την οργανωμένη μας κερκίδα αναφορικά με την αλλοίωση του σήματος αλλά και ονόματος του ΑΣΟΛ.

Δείτε πιο κάτω

Να χαλάσουμε πάλι την όμορφη ατμόσφαιρα εμείς οι “κολλημένοι” και να ευχηθούμε να κοπούν τα σχιέρκα του τζίνου που αλλοίωσε το σήμα του ιστορικού Α.Σ.Ο.Λ.

 

Φτύνουμε εκείνους που ξεπούλησαν την ιστορία μας και τα 2 αστέρια πάνω από το σήμα σε κάποιο ξένο, φτύνουμε εκείνους που έδωσαν το σήμα της ομάδας μας να το εκμεταλλεύονται ανθρώποι που δεν έχουν ούτε την τσίπα να το σεβαστούν.

 

Ντρεπόμαστε που έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν το 1948, νοιώθουμε όμως περήφανοι για αυτό που αποφασίσαμε στις 29 του Μάη και για αυτά που γράψαμε την επομένη στην ανακοίνωση μας όπως αυτό το απόσπασμα:

” Δεν φεύγουμε εμείς απ’ την ΟΜΟΝΟΙΑ, καμιά απόφαση για να αποχωρήσουμε δεν πάρθηκε, καμιά διάσπαση δεν υφίσταται, δεν υπάρχει η ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ για να αποχωρήσουμε ή να διασπαστούμε εμείς. Η δική μας απόφαση είναι ξεκάθαρη, δεν θα ακολουθήσουμε την επένδυση κάποιου Παπασταύρου, δεν θα ακολουθήσουμε αυτό που δημιουργήθηκε στην θέση της ομάδας μας, δεν θα ακολουθήσουμε κάτι ξένο με τα ιδανικά, τις αρχές και τις αξίες που μας έκαναν να αγαπήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν θα ακολουθήσουμε κάτι φτιαχτό που απλά κάποιοι πουλημένοι αποφάσισαν να του φορέσουν το σήμα με το περήφανο τριφύλλι.”

 

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ 9

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.