Gate 9:

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε ανυπότακτε Πράσινε Λαέ,
Την προσεχή Κυριακή στο “Κερύνεια Επιστροφή” άλλος ένας δύσκολος αγώνας ξεπροβάλλει μπροστά μας στον δύσβατο δρόμο προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου. Για αυτό η παρουσία μας επιβάλλεται να είναι ξανά δυναμική για να δώσουμε την ώθηση στα αδέλφια που θα βρίσκονται μέσα στο γήπεδο για να τελειώσουν την δουλειά.
Εξάλλου, οι προκλήσεις από την ομοσπονδία συνεχίζονται ασταμάτητα.Καλούμε τον Πράσινο Λαό όπως συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα μας. Ήδη η γραμματεία μας φρόντισε για την εμετική τιμωρία για την τοποθέτηση του προσώπου της Σκευής μας στο μπροστινό μέρος της στολής της ομάδας μας.
 
Για να μην επωμιστεί το πρόστιμο η ομάδα μας στο Κυριακάτικο παιχνίδι θα υπάρχουν 260 λαχνοί ( μόνο) αξίας 5 ευρώ για να πληρώσουμε ΟΛΟΙ μαζί το πρόστιμο.
 
Επίσης ενημερώνουμε ότι σε συνεργασία με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα διοργανώνουμε εκδήλωση δειγματοληψίας για συμβατούς δότες μυελού των οστών, στο παιχνίδι της Κυριακής έξω από το γήπεδο, από τις 13:00-15:00. Η μέθοδος είναι πολύ απλή αφού το μόνο που απαιτείται είναι συλλογή σάλιου, διαδικασία που διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα, και αφού συμπληρωθεί η σχετική φόρμα εγγραφής στο αρχείο του Ιδρύματος. Για αποφυγή ταλαιπωρίας την ημέρα της εκδήλωσης ενημερώνουμε ότι όσοι έχουν ήδη δώσει δείγμα, δεν χρειάζεται να ξαναδώσουν. Στηρίζουμε όλοι και μένουμε αρωγοί στο πλευρό της κοινωνικής ανάγκης και του ανθρωπιστικού αγώνα.
 
Όλοι από νωρίς στο γήπεδο λοιπόν, σαν μια γροθιά, εναντίον όλων να πάρουμε από το χέρι την ΟΜΟΝΟΙΑ του ΛΑΟΥ εκεί που την θέλουμε.
ΟΛΟΙ ΠΡΑΣΙΝΑ
ΟΛΟΙ ΘΥΡΑ 9
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
 
Υ.Γ – Δεν θα μπούμε σε έναν αχρείαστο πόλεμο ανακοινώσεων όσον αφορά το ποιοι είμαστε και ποιο είναι το εκτόπισμα μας, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων, καθώς και για το τι προσφέρουμε στον αγώνα για την κάρτα οπαδού από το 2014 μέχρι και σήμερα. Μας ξέρουν οι πάντες και θα αφήσουμε τον κόσμο να μας κρίνει από τις πράξεις μας και όχι από τα λόγια μας. Όσο αφορά την υπόλοιπη ανακοίνωση για την κατάντια των ανθρώπων της ΛΤΔ δεν έχουμε να πούμε κάτι καθώς είμαστε οι πρώτοι που τους ασκούμε κριτική από την πρώτη μέρα. Άλλο η ΘΥΡΑ 9 και άλλο η εταιρεία.Τέλος, όσον αφορά τα “τσιαττίσματα” δεν θα αναλωθούμε άλλο εδώ. Θα τα πούμε εκεί που πρέπει.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.