Πιο κάτω η ανακοίνωση:

Ομονοιάτισσες/Ομονοιάτες Ανυποτακτε Πράσινε Λαέ,

Μετά την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου όλοι οι αγώνες της ομάδας μας μέχρι τις 31 Μαρτίου θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Από την πρώτη στιγμή επικοινωνήσαμε με το Alfasports.TV και τα παιδιά του Omonoia Radio έτσι ώστε να προχωρήσουμε σε Ανοικτές Μεταδόσεις των αγώνων.

📍 Αυτό το Σάββατο 14/03 ώρα 15:30 ο εκτός έδρας αγώνας απέναντι στην ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου – APEA FC θα μεταδοθεί ζωντανά από το Omonoia Radio.

📍 To Σάββατο 21/03 ώρα 15.30 ο εντός έδρας αγώνας με την 2η στη βαθμολογία ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς θα μεταδοθεί ζωντανά σε Ανοικτή ζώνη από το Alfasports.TV.

📍 To Σάββατο 28/03 ώρα 15:30 o εκτός έδρας αγώνας με τον Kornos FC 2013 θα μεταδοθεί ζωντάνά από το Omonoia Radio.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης μας κάνουμε έκκληση στις τηλεοπτικές πλατφόρμες που μεταδίδουν τους αγώνες της 1ης Κατηγορίας Cablenet, Cytavision και PrimeTel PLC να μεταδώσουν τους αγώνες που θα διεξαχθούν μέσα στον Μάρτιο σε Ανοικτή Ζώνη έτσι ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός στις καφετερίες και στα προκτορεία στοιχημάτων.

Υ.Γ – Σε έκτακτη αποψινή συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας θα παρθούν αποφάσεις για την διαχείριση του οικονομικού πλήγματος που θα έχει το Σωματείο μας από τους κεκλεισμένους αγώνες και την μη δυνατότητα πώλησης εισιτηρίων και των λαχνών που είχαμε εκδώσει για τον Μάρτη.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.