Η ΟΜΟΝΟΙΑ στην Γ’ κατηγορία! 

Με την σημερινή ανάρτηση του ΔΣ, θεωρείται λήξαν το θέμα ΣΤΟΚ και πάμε για άλλα πιο μεγάλα. 
Πιο κάτω, η ανάρτηση του σωματείου μας: 

Εκείνο το βράδυ στις 29 Μαΐου του 2018, όταν αποφασίζαμε να κτίσουμε με τα χέρια μας ποδοσφαιρική στέγη για όσους είχαμε μείνει άστεγοι, κανείς δεν φανταζόταν ότι 2 χρόνια μετά θα ανακοινώναμε την άνοδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του Λαού στην Γ’ Κατηγορία της ΚΟΠ.

Δυστυχώς ο τρόπος που ήρθε αυτή η άνοδος δεν μας επιτρέπει να πανηγυρίσουμε, ούτε και να γιορτάσει ο κόσμος μας. Η επικύρωση αυτής της ανόδου σε μια συνεδρία ακριβώς ένα χρόνο μετά την επική εξασφάλιση της ανόδου στο Τσίρειο και τους ξέφρενους πανηγυρισμούς του πράσινου λαού, αναδεικνύει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο αυτή την αντίθεση.

Παρόλο που η διακοπή του πρωταθλήματος μας βρίσκει 9 βαθμούς μπροστά από τον 2ο στη βαθμολογία και 16 βαθμούς πάνω από την τελευταία ομάδα που παίρνει την άνοδο, εντούτοις μια άνοδο μακριά από το γήπεδο, ούτε θέλουμε, ούτε μας επιτρέπουν οι αρχές μας να πανηγυρίσουμε.

Έχουμε καταθέσει τη θέση μας προηγουμένως για τη συνέχιση των πρωταθλημάτων και δεν χρειάζεται να το κάνουμε ξανά αφού είναι ξεκάθαρο ότι η πανδημία του κορωνοϊού έχει τύχει εκμετάλλευσης για να παρθούν αποφάσεις που εξυπηρετούν συμφέροντα και όχι το ποδόσφαιρο. Αυτό θα γίνει πιο ξεκάθαρο όταν ξεκινήσουν προπονήσεις, φιλικά και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ενώ η κατάσταση με την πανδημία δεν θα έχει αλλάξει.

Με λύπη μας παρακολουθήσαμε και τον εμπαιγμό του κόσμου από σωματεία και ποδοσφαιρικές εταιρείες που άλλα έλεγαν και άλλα ψήφισαν για τη διακοπή πρωταθλημάτων, αλλά και την αύξηση ομάδων.

Βέβαια το Σωματείο μας δεν έχει ψήφο σε όλα αυτά, αλλά μας είναι δύσκολο να μην τα σχολιάσουμε.

Από εκεί και πέρα ως Διοικητικό Συμβούλιο δεν μπορούμε να μην πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους έφεραν το Σωματείο μας στη θέση (που έστω και με αυτό τον τρόπο) μας οδηγεί στη Γ’ Κατηγορία της ΚΟΠ. Λαός, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές αξίζουν τα συγχαρητήρια μας.

Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά δείξαμε χαρακτήρα και ότι ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο. Ακόμη και όταν βρεθήκαμε 6 βαθμούς πίσω από την κορυφή, ακόμη και όταν τα κακά αποτελέσματα δεν έλεγαν να ξεπεραστούν, παραμείναμε μια ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και με σκληρή δουλειά καταφέραμε να πάρουμε ότι δικαιούμασταν.

Η ομάδα μας κλείνει τη χρονιά με την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα και το κυριότερο με την κοινή παραδοχή όλων ότι άξια βρισκόταν στην 1η θέση της βαθμολογίας και ότι κανείς δεν μπορούσε να την ρίξει από εκεί αν συνεχίζονταν οι αγώνες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ομάδες που αγωνιστήκαμε απέναντι όλη τη χρονιά, αλλά και στην ομοσπονδία της ΣΤΟΚ που με την άνοδο μας αποχαιρετούμε.

Συγχαρητήρια και στους άξιους αντιπάλους μας ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, Πέγεια 2014 και Ολυμπιάδα Λυμπιών που πήραν την άνοδο και αναμένουμε τα παιχνίδια αναμεταξύ μας στην Γ’ Κατηγορία.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Υ.Γ. – Για όλες τις εξελίξεις με το θέμα του Προπονητικού Κέντρου και της επερχόμενης Γενικής Συνέλευσης θα σας κρατάμε ενήμερους.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.