Η μέρα που κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ περίμενε όσο τίποτα άλλο τους τελευταίους μήνες, είναι προ των πυλών. Μιλάμε βέβαια για την πρώτη προπόνηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 1948, την πρώτη ευκαιρία για τον πράσινο λαό να βρεθεί στον φυσικό του χώρο, στις κερκίδες, και να δώσει ώθηση στην ΟΜΑΔΑ.

Η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του ΘΟΙ Λακατάμειας.

Όλες οι λεπτομέρειες για το τι θα περιλαμβάνει η μέρα, στην ανακοίνωση του σωματείου.

Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του «Αθλητικού Λαϊκού Σωματείου Ομόνοια 1948», ότι στις 8 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ανοικτή προπόνηση της ομάδας μας στο γήπεδο του Θοϊ στην Λακατάμια.

 

Καλούμε το φίλαθλο κοινό που πιστεύει σε αυτή την προσπάθεια, να αγκαλιάσει και να αγαπήσει την ομάδα. Να έρθει να ζήσει κάτι διαφορετικό, αλλιώτικο για τα δεδομένα της Κύπρου και να δώσει μαζικό παρών στην πρώτη προπόνηση. Επειδή για εμάς το ποδόσφαιρο είναι γιορτή από η ώρα 17.00 θα ξεκινήσει το πάρτι στον εξωτερικό χώρο του σταδίου με μπύρες, μουσική και συζητήσεις για την ομάδα μας.

 

Στο χώρο του γηπέδου από τις 17.00 θα εκδίδονται τα Εισιτήρια Διαρκείας της πρώτης ποδοσφαιρικής χρονιάς με σαφώς ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για όλους. Θα υπάρχουν επίσης συνεργία εγγραφής μελών, τακτοποίησης συνδρομών καθώς και παραλαβής καρτών.

 

Είσοδος ελεύθερη

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.