Είναι γνωστό ότι η απόφαση για δημιουργία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 1948 μετά τα γεγονότα του περασμένου Μαΐου έχει κάνει τον γύρο του κόσμου με πολλούς οπαδούς και συνδέσμους να εκφράζουν την στήριξη τους στην νέα ομάδα.

Όπως ήταν φυσικό η πρεμιέρα της ομάδας μας προσέλκυσε το ενδιαφέρον και ξένων οπαδών που ήταν στην Κύπρο.

Δίπλα μας στα τσιμέντα βρέθηκαν οπαδοί του ΑΣ ΛΙΒΑΣ ομάδα της Κρήτης οι οποίοι έβγαλαν και φωτογραφία με τους παίκτες της ομάδας μας δίνοντας το σύνθημα ότι « Ένα άλλο ποδόσφαιρο και ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός.

Κοντά μας βρέθηκαν επίσης οπαδοί από τους Ultras Frankfurt της Eintracht, οπαδοί από την Αυστρία αλλά και οπαδοί ομάδας Χόκεϊ (!!) της Ελβετίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η παρουσία ξένων οπαδών στα παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα είναι συχνό φαινόμενο αφού πολλοί οπαδοί από το εξωτερικό θέλουν να ζήσουν από κοντά την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οργανωμένοι μας σε κάθε αγώνα και να γίνουν κομμάτι αυτής της μεγάλης οικογένειας.

Όλο αυτό βεβαία αποτελεί το αποτέλεσμα της πολύπλευρης δράσης της ΘΥΡΑΣ 9 μέσω της οποίας δημιούργησε δυνατούς δεσμούς και επαφές με οργανωμένους οπαδούς σε όλο τον κόσμο!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.