Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της ομάδας μας είναι να αποδείξει την δυναμική που μπορεί να έχει, ένα Σωματείο όταν έχει με απλές και γρήγορες διαδικασίες, ανοικτές τις πόρτες του για εγγραφή μελών.

Αυτό έγινε πράξη από την πρώτη κιόλας μέρα αφού πέραν των 700 μελών εγγραφήκαν στην ιστορική 1η Συνέλευσή. Από εκεί και πέρα το Σωματείο φρόντισε να δώσει εύκολους τρόπους έτσι ώστε να μπορεί ο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ τόσο να εγγραφεί ή να τακτοποιήσει την συνδρομή του.

Μεταξύ αυτών η διαδικτυακή εγγραφή, το Standing Order αλλά και το στήσιμο περιπτέρου για μέλη σε κάθε αγώνα της ομάδα ή εκδήλωσης των οργανωμένων.

Πρέπει το κάθε μέλος του Σωματείου, που είμαστε σίγουροι κατανοεί την σημασία της εγγραφής μελών, σιγά σιγά να φέρει κοντά νέα άτομα να εγγραφούν. Η συνέλευσή στις 23 του Νοέμβρη είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να γράψουμε νέα μέλη έτσι ώστε να μεγαλώσει η βάση μας αλλά και να δώσουμε οικονομική ανάσα στο Σωματείο μας για να μπορέσει απρόσκοπτα να συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται.

Για να γίνει πράξη το «Από τον Λαό, Για τον Λαό» πρέπει ο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ να γίνει μέλος του Σωματείου.

Τα μέλη που θα εγγραφούν για πρώτη φορά θα πρέπει να πληρώσουν 2 μήνες συνδρομές και θα έχουν αυτόματα το δικαίωμα να συμμετάσχουν στην συνέλευσή ως παρατηρητές.

ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.