Ομόνοια και πρωταθλητισμός πάνε μαζί. Από την αρχή της ιστορίας μας το 1948 η ομάδα έβαζε τις βάσεις για να πρωταγωνιστεί. Δεν νοείται Ομόνοια χωρίς πρωταθλητισμό. Δεν νοείται Ομόνοια χωρίς να πρωτοτυπεί σε κύριους τομείς που θα τη φέρνουν στην κορυφή.

Από την προσπάθεια πού άρχισε επίσημα το Σάββατο περιμένουμε λοιπόν από τους ποδοσφαιριστές μας τον προπονητή αλλά και τη διοίκηση να αγωνίζονται πάντα για τη νίκη και με στόχο η Ομόνοια να είναι στην κορυφή σε όποια κατηγορία και να βρίσκεται. Έτσι μάθαμε έτσι είναι στο DNA μας, άσχετα αν κάποιοι τα τελευταία χρόνια βάλθηκαν να μας κάνουν να το ξεχάσουμε.
Για να μην παρεξηγηθούμε δεν εννοούμε στείρο πρωταθλητισμό που απαιτεί αθέμιτα μέσα μακριά από ΤΟ τι πρεσβεύει η Ομόνοια μας. Εμείς πιστεύουμε ότι αν δουλέψεις με ποδοσφαιρική λογική το ποδόσφαιρο αργά ή γρήγορα σε ανταμείβει. Στο Κυπριακό ποδόσφαιρο βέβαια με όλο αυτό το παρασκήνιο που υπάρχει ίσως να μη σε ανταμείψει στον απόλυτο βαθμό. Όμως σίγουρα θα υπάρχει μια λογική συνέχεια, μια πρόοδος που θα μας κάνει όλους να χαιρόμαστε για αυτό που θα βλέπουμε μέσα στο γήπεδο.

Δυστυχώς αυτό που δεν κατάλαβαν όσοι εμπλέκονται στα διοικητικά ΑΣΟΛ τόσα χρόνια είναι ότι την απογοήτευση στον κόσμο δεν την είχαν φέρει μόνο οι ήττες. Αλλά το ότι κάθε χρόνο βλέπαμε τα ίδια και τα ίδια χωρίς καμία λογική, χωρίς καμία εξήγηση, χωρίς καμία ευθύνη.
Ζήσαμε πολλά παράλογα πράγματα τα τελευταία χρόνια. Και όταν ζεις μέσα σε έναν παραλογισμό και προσπαθείς με νύχια και με δόντια να τον συνεχίσεις χωρίς να ακούς κανένα τότε έρχονται ενέργειες όπως η δημιουργία της εταιρείας χωρίς κανένα υπόβαθρο και χωρίς καμία συζήτηση με τον Λαό.

Ποδοσφαιρική λογική για μας όσον αφορά την Ομόνοια σημαίνει να βρίσκουμε πάντα τους τρόπους να είμαστε πρωταγωνιστές. Παντού και πάντα. Όχι απλοί κομπάρσοι.
Τρόποι πάντα θα υπάρχουν φτάνει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το σωματείο μας μπορεί να είναι στην πρώτη γραμμή σε όλα τα επίπεδα χωρίς κανέναν αφέντη πάνω από το κεφάλι του και χωρίς να χάσει τον λαϊκό αλλά και τον κοινωνικό του χαρακτήρα.

Οι κινήσεις της διοίκησης είναι πολύ ενθαρρυντικές όσον αφορά το μέλλον. Τόσο η κίνηση με τα τηλεοπτικά αλλά και με τους χορηγούς δείχνουν τη διάθεση από όλους η ομάδα να βρίσκεται πολύ ψηλά αλλά ταυτόχρονα να σέβεται και τον Λαό της.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.