Σάββας Κοσιάρης, Ανδρέας Πογιατζής, Μάριος Αβρααμίδης και πολλοί άλλοι, είναι οι άνθρωποι που μας μεταδίδουν αθλητικούς αγώνες  και νέα από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

 

Οι πλείστοι από εμάς θα αναρωτηθήκαμε κάποτε, πώς γίνεται οι σχολιαστές και οι δημοσιογράφοι θυμόνται τόσα πολλά για τα αθλήματα, στην περίπτωση μας το ποδόσφαιρο. Γεγονότα και στατιστικά, είτε από το παρελθόν, είτε από το παρών.

 

Για καλή μας τύχη, είχαμε την ευκαιρία να το συζητήσουμε με τον πολύπειρο δημοσιογράφο και σχολιαστή αγώνων Αντώνη Κατσαρό, ο οποίος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να μοιραστεί μαζί με τον κόσμο της ομάδας μας, λίγη από την δουλεία που ετοιμάζει για τους αγώνες της ομάδας μας. Όπως βλέπουμε σε μια φωτογραφία από το σημειωματάριο που χρησιμοποιεί για τις μεταδόσεις της ομάδας μας, ο ίδιος σημειώνει τα πάντα ώστε να είναι έτοιμος να τα αναμεταδώσει ανά πάσα στιγμή. Ονόματα των παιχτών, σκόρερ, αλλαγές, συστήματα κτλπ.

 

Μας  χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι οι μεταδόσεις των αγώνων της ομάδας μας στο αγροτικό από τον Αντώνη Κατσαρό, γίνονται μετά από τόση προετοιμασία και επαγγελματισμό, που κάλλιστα μπορεί να συγκριθεί με τις μεταδόσεις των “μεγάλων σαλονιών”.

Κλείνουμε θέλουμε να αναφέρουμε ότι είναι τιμή μας να τον βοηθάμε, έστω και λίγο στην προετοιμασία του καθώς όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος, είναι αναγνώστης της σελίδας μας, την οποία χρησιμοποιεί αρκετές φορές για να αντλήσει τις πληροφορίες του.

 

*  Αναφερόμενοι στους φίλους δημοσιογράφους, πάντα με χιούμορ, αναδημοσιεύουμε κάποιες από τις ωραιότερες και πιο επικές στιγμές που ζήσαμε στην Κυπριακή τηλεόραση.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.