Αρκετά σημαντικοί αγώνες θα γίνουν σήμερα για την προκριματική φάση του EURO 2020. Η Αγγλία πάει στην Πράγα για να αντιμετωπίσει την Τσεχία και με νίκη ουσιαστικά κλειδώνει την πρόκριση. Σημαντικά παιχνίδια θα διεξαχθούν επίσης σε Ισλανδία και Τουρκία, ενώ η Ουκρανία με νίκη απέναντι στη Λιθουανία θα κάνει τεράστιο βήμα πρόκρισης. Πάμε να δούμε τις στοιχηματικές μας προτάσεις για σήμερα.

 

Αγγλία-Τσεχία:

Η Αγγλία νίκησε και τα τέσσερα ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής και έχει μάλιστα σκοράρει 19 φορές. Το λιγότερο μάλιστα που έχουν σκοράρει οι Άγγλοι είναι τα τέσσερα γκολ που έχουν βάλει απέναντι στην Βουλγαρία τον περασμένο Σεπτέμβριο. Στον τελευταίο αγώνα τους όμως απέναντι στο Κόσοβο έδειξαν κάποιες αμυντικές αδυναμίες αφού δέχθηκαν τρία γκολ μέσα στο Λονδίνο στην νίκη με 5-3. Από την άλλη η Τσεχία έχει πάρει 9 βαθμούς εώς τώρα αλλά έχει ένα αγώνα περισσότερο από την Αγγλία. Η τρίτη ομάδα στην βαθμολογία είναι το Κόσοβο με 8 βαθμούς ενώ Βουλγαρία και Μαυροβούνιο έχουν από 2. Με τον τρόπο που αγωνίζονται οι 2 ομάδες είναι πολύ πιθανόν να δούμε αρκετά τέρματα. Όλα τα ματς τους μέχρι στιγμής παρουσίασαν το σημείο οβερ το οποίο δίνεται στην απόδοση 1,75 για αυτό το παιχνίδι.

Πρόταση: Over 2.5 goals

Τιμή: 1.75


Ουκρανία-Λιθουανία:

Η Ουκρανία δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο μέχρι στιγμής. Βρίσκεται στην πρώτη θέση με 13 βαθμούς, έχοντας 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Η ισοπαλία μάλιστα ήταν με την Πορτογαλία μέσα στην Λισαβόνα. Ενδεχόμενη νίκη απέναντι στην Λιθουανία θα φέρει την τους Ουκρανούς πάρα πολύ κοντά στην πρόκριση. Αναμένεται ότι οι γηπεδούχοι θα έχουν εύκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που έχει δεχθεί 15 τέρματα στα πρώτα 5 παιχνίδια και είναι εντελώς αδιάφορη. Θα πάρουμε ένα ρίσκο εδώ και θα πάμε με την επιλογή να μπουν 2 ή περισσότερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που έχει ήδη στα 3 από τα 5 παιχνίδια της Ουκρανίας, ενώ έχει συμβεί και στα 4 από τα 5 παιχνίδια της Λιθουανίας.

Πρόταση: Half Time over 1.5 goals &

Τιμή: 2.05


Ισλανδία-Γαλλία:

Το παιχνίδι είναι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες. Η Γαλλία βρίσκεται στην 2η θέση (ισόβαθμη με την πρώτη Τουρκία) με 15 βαθμούς ενώ η Ισλανδία είναι 3η με 12. Σε περίπτωση νίκης της Γαλλίας τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σε μεγάλο βαθμό. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόκρισης. Οι Ισλανδοί που έχασαν 4-2 από την Αλβανία την προηγούμενη αγωνιστική, χρειάζονται οπωσδήποτε το τρίποντο έτσι ώστε να έχουν βάσιμες ελπίδες για απευθείας πρόκριση. Οι Γάλλοι ίσως βολεύονται και με ισοπαλία αλλά σε καμία περίπτωση δεν πάνε με βλέψεις για αυτό το αποτέλεσμα. Αμυντικά οι Ισλανδοί δεν είναι στα καλύτερα τους αφού δέχονται τέρματα εύκολα όταν αντιμετωπίζουν ομάδες πάνω του μετρίου. Αναμένουμε αρκετά καλό ματς με αρκετά τέρματα γι αυτά θα ρισκάρουμε με το κόμπο οβερ και οι 2 ομάδες να σκοράρουν.

Πρόταση: Over 2.5 goals & GG

Τιμή: 2.55


Ανδόρα-Μολδαβία:

Στην επιλογή αυτού του αγώνα πάμε καθαρά λόγω τιμής. Το όβερ δίνεται σε απίστευτες τιμές (3.50) ενώ αξία έχει και το οβερ 1.5. Πρόκειται για 2 από τις χειρότερες επιθέσεις (0 γκολ η Ανδόρα, 2 γκολ ν Μολδαβία) αλλά και για 2 από τις χειρότερες άμυνες. Η Ανδόρα έχει δεχθεί 14 γκολ μέχρι στιγμής ενώ η Μολδαβία έχει δεχθεί 17. Θα πάμε με το οβερ 1.5 που δίνεται στο 1,75. Όλα κι όλα 2 γκολ ζητάμε που δεν είναι τόσο δύσκολο να μπούν σε ένα αγώνα με 2 κακές άμυνες.

Πρόταση: Over 1.5 goals

Τιμή: 1.75

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.