Χαιρετώ τους απανταχού ρομαντικούς, τους απανταχού ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ

Αδέρφια αποφάσισα να γράψω κατακαλόκαιρα γιατί κάποιοι μας περνάνε για βλάκες ή έστω για αμνούς σαν κι αυτούς που μαντρίζουν με τα διάφορα τρικάκια που τους έχουν μάθει εκεί στα φυτώρια.

Λοιπόν έκαναν την κίνηση τους για να υποχρεώσουν το σωματείο μας να αφαιρέσει το 1948 από το επίσημο όνομα του, και πλέων μετά από μια ανήθικη μάχη το σωματείο μας δεν μπορεί να χρησιμοποιεί το 1948, αντ αυτού θα ονομάζεται πλέων Αθλητικό Λαϊκό Σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου, ένα όνομα καθόλου τυχαίο, γιατί αυτή είναι η μέρα που το 2018 κάποιοι ανήθικοι αποφάσισαν για εμάς χωρίς εμάς, γιατί σκότωσαν εν ψυχρό όλα όσα μας μεγάλωσαν, όλα τα όνειρα που είχαμε κάνει για αυτή την ομάδα, λοιπόν ήρθαν αυτοί οι τύποι που σαν βιαστές που ασελγούσαν για χρόνια στο ταλαιπωρημένο σώμα της ομάδας μας να την εκτελέσουν εν ψυχρό, να την κάνουν ένα και το αυτό με αυτά που τόσα χρόνια μισούσαμε, και έχουν το θράσος να μας κουνάνε και το δάχτυλο.

Από την στιγμή λοιπόν που έγιναν όλα αυτά και ζήσαμε τον εφιάλτη και την ίδια στιγμή νιώσαμε και  περηφάνια γιατί δίπλα μας δεν είχαμε μόνο μαριονέτες αλλά και ιδεολόγους, ανθρώπους που δεν έσκυψαν το κεφάλι και οδηγούν τον ΛΑΟ στην πιο σύγχρονη ποδοσφαιρική και οπαδική επανάσταση! Κάπως έτσι είχε γίνει και τότε, αυτό που εσείς το λέτε χρονιά ίδρυσης εμείς το λέμε ιστορία και επανάσταση.

Περί 1948 ο λόγος, Ακούστε λοιπόν τι είναι για εμάς αυτό που για εσάς είναι ένας αριθμός τυπωμένος σε μπλουζάκια αμερικάνικης προέλευσης.

Το 1948 κύριοι είναι Ιστορία, είναι σεβασμός, είναι δέος, είναι επανάσταση, είναι αντίσταση, είναι DNA, είναι ο φόβος και ο τρόμος του συστήματος, είναι οι καρδιές μας, είναι οι παππούδες μας, είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Δεν είναι brand name για να το κατοχυρώσετε, δεν είναι καν δικό σας, πρεσβεύει ιδανικά τα οποία πουλήσατε σε μια νύχτα, έχει βαριά ιστορία το 1948 ρε αλήτες που εσείς δεν την σεβαστήκατε ΟΥΤΕ και μια φορά.

Ακούστε καλά λοιπόν που είναι το 1948 και αν σας βαστά έστω και λίγο ελάτε να το πάρετε.

Το 1948 είναι χαραγμένο στα κορμιά και στις ψυχές μας, είναι γραμμένο στα τύμπανα μας και στην ιστορία μας, είναι στα λάβαρα και στα πανιά μας, είναι στα συνθήματα και στα τραγούδια μας, είναι στις μπύρες μας και στη ζάλη που μας χαρίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ του λαού…. Ελάτε λοιπόν να μας κάνετε προσφυγή για να το πάρετε.

υ.γ Ήξερα ποιοι είστε και δεν με εκπλήσσει τίποτα, ή σχεδόν τίποτα, αυτό που δεν έχω ακόμα χωνέψει είναι που το άλλοτε σωματείο της αντίστασης και του λαού έχει εκπροσωπηθεί σε όλο αυτό το κουκλοθέατρο από τον Άντη Τριανταφυλλίδη, της γνωστής οικογένειας των αποεΡλιστών… και εις ανώτερα, άντε να κάμετε τζαι μέτοχο τον Μανιταρά να πνάσετε… ατε στον θκιάολο! 

 

υ.γ 2 Στις 18/07/20 κόντρα σε όλα τα προγνωστικά ανακοινώθηκε το πράσινο beach party με live και dj, ελάτε με την παγωνιέρα σας, ελάτε με τα τσιατίρκα σας…. για λεπτομέρειες στις πράσινες σελίδες στο facebook ( προπονητές ΔΚΟ 1948, olaomonoia, ΟΜΟΝΟΙΑ RADIO)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.