Προπονητής Δυτικής Κερκίδας Ομόνοιας: 

“Ίσως το πιο σοβαρό ποστ που εκάμαμε στη σελίδα.

Πριν το παιχνίδι ερώτησεν με ένας φίλος αν εφκήκαν οι εντεκάδες. Με μια αίσθηση χιούμορ απάντησα του «Κυριάκου, Πάρης, Κώτσιος, Γιώρκος, Μίλτος, Τίμος, Μπόκης, Στέφανος, Νεάρχου, Πεχλιβάνης, Δήμος». Τούτη ήταν ουσιαστικά εντεκάδα μας στο αγροτικό. Τζιαι κάπου τζιαμέ ήρτεν μου. Οι 9 που τους 11 εν μέλη της ομάδας μας ακόμα, οι πλείστοι βασικοί! Με 2-3 προσθήκες τον χρόνο έχουμε μια ομάδα που είναι στην πρώτη θέση, 2 κατηγορίες πιο πάνω. Τούτο που πάει να γινεί είναι ένα ποδοσφαιρικό θαύμα. Πιστέφκουμεν το, πιστέφκουν το τζιαι οι παίχτες, τζιαι τζείνο που θέλουμε είναι ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΦΚΟΥΝ!

Η μόνη ομάδα στην Κύπρο που επλησίασε τούτο το κατόρθωμα εφοβήθηκε (τζιαι εδηλώσαν το τζιαι οι παράγοντες τους τούτο) να ξεκινήσει που το αγροτικό, έτσι έκαμεν ενοποίηση με υφιστάμενη ομάδα της Δ’κατηγορίας. Εδηλώσαν τότε ότι το αγροτικό εν η πιο δύσκολη κατηγορία με την μορφή που έχει. Άρα ήβραν έτοιμη ομάδα, επροσθέσαν τους παίχτες που είχαν, έτοιμο γήπεδο, έτοιμο πρωτάθλημα για να συμμετέχουν, έτοιμα ούλλα! Εμείς εξεκινήσαμε μια ποδοσφαιρική ομάδα, όχι μόνο που το μηδέν αλλά που το πλην! Ήβραμε προπονητή, έστησαμε ομάδα, εψάξαμε ποιά ομοσπονδία θα μας δεχτεί, εψάξαμε να έβρουμε γήπεδα για έδρα, γήπεδα για προπόνηση. Τίποτε δεν ήταν έτοιμο.

Πριν – πιο λίγα από – 3 χρόνια εκάτσαμε στο οίκημα της Θύρας 9 τζιαι εσυζητούσαμε για το τι θα κάμουμε, αν θα γινεί νέα ομάδα, αν δεν θα γινεί, πως θα γινεί κτλ. 2 τζιαι κάτι ποδοσφαιρικές σεζόν αργότερα εξεκινήσαμε που την τελευταίας δυναμικότητας ομοσπονδία του αγροτικού, εφκήκαμε πρώτοι παγκύπρια, ανεβήκαμε στην Δ’ κατηγορία, εφκήκαμε πρώτοι, ανεβήκαμε στην Γ’κατηγορία ΤΖΙΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ! Σε πιο λίγα από 3 χρόνια επετύχαμε ένα όνειρο! Αποκτήσαμε γήπεδο, αποκτήσαμε σωματείο, ούλλα οργανωθήκαν σε τρομερό βαθμό. Εαν πετύχουμε την άνοδο τότε αλλάζουν ούλλα. Αλλάζουν τα δεδομένα, τόσο οικονομικά, όσο τζιαι αγωνιστικά, αλλά τζιαι οπαδικά! Ούλλα παν επίπεδα πάνω. Ποιός θα μας το ελαλούσεν ότι σε 2,5 χρόνια που επαίζαμε στην Πανσόλειο, θα περιμέναμε την κλήρωση πρωταθλήματος για να παίξουμε με τον Ερμή, το Παραλίμνι, την Σαλαμίνα ή τον Εθνικό Άχνας? Ποιός θα μας το ελαλούσεν ότι σε 3 χρόνια θα επεριμέναμε την κλήρωση του Κυπέλλου για να παίξουμε με Απόλλωνα, ΑΕΚ, ΑΕΛ, αποέλ? Για να το ζήσουμε τούτο θέλουμε ακόμα 5 παιχνίδια. 5 παιχνίδια του χεριού μας! 5 παιχνίδια για το ΟΝΕΙΡΟ!

Επειδή μας διαβάζουν οι παίχτες, τζιαι επειδή τούτο το ποστ έχει ως στόχο τους παίχτες: Τούτη η ομάδα που την φύση της εννεν απλά 11 παίχτες. Εν οι παίχτες, εν οι προπονητές, εν το επιτελείο, εν η διοίκηση, εν ο κόσμος, οι υποστηρικτές της ομάδας, θκιάολε, έχουμε τζιαι σιηλλιάες υποστηρικτές σε ούλλα τα μήκη τζιαι πλάτη του κόσμου που αγαπήσαν την ομάδα μας για την διαφορετικότητα της! Για τον αγώνα της! Για την αντίσταση της! Τζιαι επειδή με τες τελευταίες συνθήκες οι παίχτες μας εν στο γήπεδο μόνοι τους χωρίς κόσμο, να τους θυμήσουμε ότι εννεν μόνοι τους. Επιβάλλεται να τους στηρίξουμε στις προπονήσεις! Επιβάλλεται να τους εμψυχώνουμε συνέχεια! Επιβάλλεται όμως τζιαι που τους παίχτες να πετάξουν στον κάλαθο τούτες τες άψυχες εμφανίσεις όπως την σημερινή! Επιβάλλεται που τους παίχτες να πιάσουν το πρωτάθλημα που τόσο αξίζουν ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, τζιαι μετά ο κόσμος της ομάδας μας που τόσο πολλά διψά για τούτο το πρωτάθλημα!

Η μακαρίτισσα η γιαγιά μου ελαλούσεν μου μιαν έκφραση «Εφάαμεν τον βου, τζι’έμεινεν μας ο νούρος». Είσαστεν 5 νίκες μακριά που τούτο το ποδοσφαιρικό θαύμα. Είσαστεν 5 νικές μακριά που το να γινείτε οι ήρωες μας! Είσαστεν 5 νίκες μακριά που το να γινείτε τα ινδάλματα των μωρών μας! Ξεκινούμε την Τετάρτη με τον Χαλκάνορα. Κάμετε το πρώτο βήμα! Επερπατήσαμε τόσο χιλιόμετρα ξυπόλυτοι, τζιαι εμείναν μας 5 βήματα!

Δώστε μας τούτο το πρωτάθλημα τζιαι εν θα πιστέφκετε τι θα γινεί στις 29 του Μάη! Εμείς πιστέφκουμεν το!

☘ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ☘

#pdko1948”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.