Καλημέρα γαμώ τα χρεη μου μέσααααααα

 

Τι κάνετε πως είστε. Σας αγαπω όπως ο Λωρης τον Παπασταύρου. Only you babyyy

 

Θέλω εναν επενδυτή να αναλάβει τα δάνεια μου για 20 χρόνια pleaseeee

 

Εννοείται εν θα αλλάξει ο χαρακτήρας του σπιτιου μου της οικογένειας μου και λοιπά…. Ρε αθεόφοβοι….Ρε τζοινος που αναλαμβανει τα χρεη σου για 20 χρόνια μπορει να διαταξει τζαι την γενεκα σου να κοψει τα μαλλια της καππελουι αντερκατ τζαι εσένα να φορεις τες φουστες της. Τζαι εσυ εν να φορεις πάντα την μαύρη τζαι να λαλεις του γείτονα σου ” Ναι ρε λαλώ σου καμνω οτι θέλω, φορω οποια φούστα θέλω….”

 

Εν πελλαμός λαλώ σας. Ο Κούμας σου να φορεί την φανέλα της ομαδας και πίσω ο λαός να χαιρεντίζεται με facepainting. Γουστάρω αντίσταση. Γουστάρω Ομόνοια. Τουλαχιστον να βαφεστε μονο με καφέ μπογιά να πηενει με τα σκατα που σας ταιζουν…

 

Απόρω ήντα εφύαμε που το αποερλ τότε. Ας εκάμναμε ένα φαν day να ερτουν όλοι να τα έβρουμε.

 

Να φάμε τα καναπεδάκια μας να πουμε τα καλαμπουρια μας. Ωραία πραγματακια….

 

Ατε ουσττττ

 

Πρίοοοοο τζαι σχιοοο χτηνό μου

 

Επιάτε τον κατήφορο, εν επηρετε πρέφα. Κοντέφκετε του κρεμμου τζαι η ένοια σας είναι ” μεν μιλάτε εσείς ”
Ρε εν έσχει πρόβλημα. Εμείς εν ξαναμιλούμε…..Το θέμα είναι……..ΠΟΤΕ ΕΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

 

Έσχει να δω τόσους σχυφτούς αθρώπους……που το προσκύνημμα στην Μέκκα

 

Τζαι εν μου μοιάζει με Μωαμεθ ο Παπασταυρου κοπέλια.. Αν τζαι ο Γληορη μοιαζει νακκον με…. σαρακηνο!

 

Εσχει να δω τοσο σχυψημο που τον καιρο που εκυκλοφορησε φήμη στο γυμνασιο οτι η Μαρια της Γ3 εν εβαλε βρακουι. Τζαι δωστου στα γονατα!!!

 

Πάμε τζαι στην άλλη την θρησκεία….

 

Δεν υπάρχουν άλλοι πλανήτες λέει ο άλλος ο παπάρας με τα ράσα. Ναι…Γιατί ως γνωστό το να φτιάχνεις μια κοπέλα με λάσπη και κομμάτια από παΪδάκια από άλλο άνθρωπο είναι απλά…ιατρικό αναμβισβήτητο επίτευγμα!

 

Εξεγελάστηκεν η άλλη που ένα φίδι που μιλούσεν…. αλλά ο Άρης ο Κρόνος κτλ εν αποκυημα της φαντασίας των επιστημόνων….

 

Αποκύημα….Μαλάκα είμαι πολλά καλός. Εν να αρκέψω να φορώ τζαι που τζοίνα τα καπέλλα τα ψηλά να τα σηκώνω ίσχια πάνω για καλημέρα άμαν συναντώ κανένα στο δρόμο. Ένας ευγενέστατος sir Hoolis

 

Που λέτε…

 

Εφαμεν ενα μηλο εκοστησε μας τον Παραδεισο.

 

Ηντα Θεος εν τούτος ρε. ” Ορίστε παιδια μου εναν Παραδεισο χωρις πόνο ολο χαρα ηρεμια γαλην….ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΦΑΕΕΕ ΤΟ ΜΗΛΟΟ???? ΑΤΕ ΣΙΧΤΙΡ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΕΞΩ ΠΟΥ ΔΑΜΕΣΑΑΑΑΑ”

 

“Μα παπακη να σου εξηγησουμε. Ηταν ενα φιδι που μιλουσε ενας κροταλιας ενας βοας!!!!!”

 

” Δκιαολεεεεεεε δκιαολεεεε εφατε τζαι τα μανιταρκαααα μου???? Φιδι που μιλα???? Οξωωωωω ρεεε ”

 

Ναι ρε..Έκαμεν ο άλλος μια κιβωτό ίσχια με τον Τιτανικό με ξύλα τζαι κλαβέττες, έβαλε μέσα τα λιοντάρκα δίπλα που τες ζέμπρες τζαι εν εσχιλλοφαηθήκασιν, επεζήσαν μιαν πλυμμήρας που εδιέλυσε την Γη…….αλλά οι επιοστήμονες με την τόση τεχνογνωσία και τεχνολογία που έχουμε σήμερα όταν μας μιλούν για τους πλανήτες…..εν λαφαζάνιες!!

 

Ενω εσύ που μου λαλεις να κόψω τον σχοιρο….. εισαι νοημων???

 

Ασχετο αλλά μέσα στην κιβωτό του Νωέ μπορεί να μεν εμμάλλωσε κανένας με κανένα……εκτός ο Νώε με την γενέκα του μεχμεχμεχμεχ

 

Παίζει να του εφώναζε γιατί ηθελε να βάψει την καμπίνα του καπετανιου ροζ με πουα βούλες τζαι ο Νωε ηβρε το υπερβολικο….

 

” Εγω υπερβολική ρε μαλάκα!!! Που με παιρνεις κρουαζιερα honeymoon παρέα με το ζωικό βασίλειο? . Αμ εγω φταίω που εν επηα με τον αρφο σου στα καζινα στα Σοδομα τζαι τα Γομορα. Λαξιαρι!! “

 

Σιγά τζαι επνίξετε μες με τους πόρτους σας ρε ρασοφόροι!

 

Φαντάζουμε τζαι όταν είδες την πυρηνική πόμπα….. εθεώρησες απλά ότι ήταν μια θεικη κλανιά….

 

Τούτο που αποδέχεστε την τεχνολογία γυρώ σας πχ για τις λιμουζίνες σας τα smartphone σας τα φαξ σας τα κομπιουτερ σας που τσιακκάρετε τις μετοχές τζαι τους λοαρκασμούς σας……ΑΛΛΑ εν αποδέχεστε ρε βίλλοι οτι ο άνθρωπος εδώ και ξερω εγώ 300 χρόνια έβαλε πεντε έξι φακους τον ένα πίσω που τον άλλο τζαι επαρατήρησε τον ουρανό, να πα να το κοιτάξετε. Τζαι για να βρείτε το πρόβλημα σας πάντως έτσι που σας συγκόφκω εν να θέλετε σίουρα τηλεσκόπιο ρε στραοί τζαι αομματοι !!!

 

Μπήκε και ο Δεκέμβρης!!

 

Έχουν κόψει το μουστάκι όλοι οι Movember και στο δρόμο είναι λες και βλέπουμε από ιστορίες του χωρκού….χτυποκαρδια στο Μπέβερλι Χίλς. Ελα να βλέπω βουκκούες γυαλισμένες!!

 

Λουκ Πέρι αρχίδι. Ζήτω ο Λεοντής ο μα god εν να πελλάνω!!

 

Αφήνω μουστάκι για να προκαλεσω awareness για τον καρκίνο του προστάτη….

 

Χμ….. Αφηνουμε τριχες στο πανω κεφάλι για να ασχοληθούν με το κάτω….?

 

Ε αφηστε τζαι νακκον μαλλουρο πουκατω μερικοί περκιμου πηξει τζαι νακκον ο εγκεφαλος σας!

 

Πάμε και στο καιρό

 

Μετά και τον Ορέστη τώρα η Πηνελόπη. Μάλιστα…

 

Ξέρετε κάτι? Γαμιέστε ρε μαλάκες

 

.
Εδιαλύσετε την φάση

 

Εμένα εφώναζε μου η μάνα μου ” ΤΈΛΕΙΩΝΕ έμπα μέσα ρε κοτσιροπάμπουλε, εν να γίνεις σουππα λούμα δκιαολε δκιαολε τώρα τζαι εν να σου τες βρέξω εγιώ να δεις βροσχιές. Τώρα να πιάω τον τζήρη σουυυυυ ”

 

Ενω τωρά…..φωνάζουν τους ” Οδυσσέα μου, άγγελε μου μπορείς να περάσεις μέσα σε παρακάλω γιατί έρχεται ο Ορέστης και η Πηνελόπη?

 

Τι στο πούτσο ρε. Εν καταίγίδες που να κάμει όξα έσχει κανένα meeting η λέσχη βιβλίου ” ο Όμηρος ”

 

Αστεια αστεια εκαμαμε τον πλανητη ( σχιερετουμε ρε παπά) ενα τεράστιο σκυβαλλοδοχειο τζαι περιμενουμε να συμπεριφερετε λες τζαι εν συμβαίνει τίποτε. Εν να μας πνίξει ρε εν να μας καψει εν να μας εξοντώσει ρε. Οξα εν να μας την χαρισει. Πουστοανθρωπινα μικροβια. Γιαξ. Φύγετε που πάνω μου. Πηγαινετε στον Άρη. Πάρτε τζαι τον παπα μαζι σας περκιμου πειστεί…

 

Εσχει πελλοεκδρομούα την Κυριακή

 

Η Κακοπετρία ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί. Ο Χρυσανθής έκοψεν ο νους του να κάμει μπουφέ, τζαι ο λαός κατεβαινει πεινασμένος. 10 ευρώ μπουφέ.Ούτε σε γάμο !!! Σκέφτομαι που να τον πληρώσω να τα βαλω σε φακελουι, να τον φιλήσω τζαι να του πω να ζήσετε……

 

Παίζουμε μιαν ομάδα που ονομάζεται Αμυνα. Τζαι αν δεν ειναι τουτο challenge…. εν ξερω τζαι εγω τι είναι

 

Μπορεί μετα το ματς να αναγκαστουν να το καμουν…. ΑΜΥΝΑ(εκτός μερικών εξαιρέσεων) Λινου Φλασου μεχμεχμ

 

ΑΜΥΝΑ ΡΕεεεεε …… ειπεν ο πορταρης την ωρα που ειδε την 48 να κατεβαινει οπως το τραίνο!!!

 

Παμε και στα…. εθνικά μεχμεχ

 

Κατέβηκε ο μαθητής στην διαδήλωη για την Μακεδονία τυλιγμένος την ελληνική σημαία καβάλα στο άλογο και το τηλέφωνο στο χέρι! ίδιος ο Μέγα Αλέξανδρος πάνω στον Βουκεφάλα έξω από το apple store των Γαυγαμήλων !!

 

Ήντα άκουσα ότι με τον Δαρείο εμπήξαν τα γιατί εν του έστελλε ζωές στο candy crash τζαι επίε τζαι εκράσχαρε του τα ουλλα.

 

Mega Alexandros be like ” Siri tell me how do i get to Efratis?”

 

Ατε ρε εφυα I see ya when i see ya. Βασικά την Κυριακή

 

Υ. Γ Ολοι μέλη Ολοι standing order
Υ. Γ 2 Τριφυλλοβιτς φανερωθου να παμε για μπυρες να μεθυσω να με παρεις σπιτι να μου δκιαβαζεις παραμυθκια δκιαολεεεε. Αγαπω σε

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.