Έλα ρε μωρουθκια μου γαμωταααα
 
Τι κάμνετε είσαστε καλά να σχέρουμε
 
Εγω μιλώ νάκκον παραπάνω του εαυτού μου τωρά τελευταία τζαι τούτο εν μπορεί ναν καλό σημάδι. Αλλα που την άλλη εν λόγικο, κλεισμένος δαμέσα δα μαζί του ε όλο τζαι μια κουβέντα θα την κάμεις.
 
Προς το παρόν αφήνω τον να μιλά τζαι κάμνω εγω το μαείρεμα.
 

Ξέρεις πάντως ότι εσοβάρεψεν η καραντίνα άμαν ήβρεν ώρα ο πελλός να γράψει άρθρο.

Ας πούμεν είναι μια κοινωνική προσφορά του όλα Ομονοια. “Μείνε σπίτι διάβασε τον πρίχτη”
 
Πρωτόγνωροι οι καιροί που ζούμεν πάντως αδέρφια. Αλλά ξέρετε ποιο εν το πιο σημαντικό. Ότι ζούμεν…
.
Τζαι εν να το περάσουμε τζαι τούτο νάκκον νου θέλει νακκον υπομονή νακκον να έχουμεν ένοια ο ένας τον άλλο τζαι εν να τα καταφέρουμε
 
Τωρά που είπα νου…
 
Εκατέληξα στο συμπέρασμα μου. Μερικοί που εν τον εδουλέφκετε νάκκον, ήβρετε απότομα κάμποσην ελεύθερη ώρα τζαι εδώκετε με τα μούτρα. Είπαμε να τον δουλέψετε εσείς εκρούσετε τον. Κανει. Σύρτε ταχύτητες. Βάλουμεν πρώτην. Ξηπατουμεν αργά αργα το κλατς…..
 
Αρέσκει μου πολλα ο συνειρμός σας πάντως
 
Πιάνετε το τηλέφωνο σας μπαίνετε στο ιντερνετ διαβάζετε ούλλα τα suggestions και βλέπετε πηντωμένα ούλλα τα βίντεο που σας συρνει το γιουτουμπ και κάμνετε τα τζημέσα τζη ττουρλου ττουρλου
 
 
Ε τι επερίμενες ρε άθρωπε που όπως έβλεπες Τσουκαλα επετάχτηκες στις πυραμίδες μετά στα ufo μετα στο πως καμνουν τα τακος στη Γουαδελούπη μετά στη δολοφονία του Κένεντι τζαι μετά στην τελευταία συναλία στο Ηρώδειο του Μητροπάνου. Εννοείται εν να φταίξουν τα 5G!!!
 
Ρε οι άλλοι εκρούσαν αντένα που ήταν τζιαμέ 20 χρόνια ρε!
 
Εν να έβρουν τα walkman μας τζαι να παμεν αδίκαστοι !!!
 

Εν να εβρουν καμιά τηλεόραση με κώλο τζαι εν να νομίζουν χώνουμε τίποτε μέσα!!

“Ανοιξε την τωρά να δω. Τι σημαίνει έτσι τις εκάμναν τότε!!!! “
 
Ξέρετε εν ευκολο να παρασυρτείς μεσα σε έτσι ιστορία. Εγω θυμούμαι που ήμουν ρόκολος εκυκλοφόρησε η φημη οτι οι ταπες εν σατανικές τζαι έπρεπε να τις κρούσουμε. Τζαι εκρούσαμεν τες. Ρε εφάμεν ένα κοντέινερ τσιπς να τες συνάξουμε τζαι επειδή εκυκλοφορησεν η φήμη εκρούσαμεν τες! Εν εμπορούσε να κυκλοφορήσει η φήμη ξέρω εγώ όσες εσυναξετε εσυναξετε μεν φάτε άλλα να μεν πασχήνετε θέμας. Όχι καργιολάκια. Κρούστε τες! Εμείναν μας τα τριγλυκερίδια
 
Τι σου είναι ο άνθρωπος. Και η φήμη. Και η μόδα….
 
Τωρά από ότι εκατάλαβα η μόδα,  τα airmax της εποχής μας, εν οι σκύλλοι…
 

Ρε δεν μπορείς να φκεις να περπατήσεις χωρίς σκύλλο. Ρε εμφανίστηκεν ο γείτονας μου με σχηλλο που ως προχτές εφώναζε του πάρακατω γείτονα να συνάξει τον κόντρη του !!!

Τέλοσπαντων
 
Πάντως αν φανούμε λλίο τυχεροί με τούτους τους κρουσμένους. το επόμενο που εν να κρούσουν εν το ΡΙΚ!
 
Τζιαμέ να πάτε ναι. Τζιαμέ εν η μάνα. Είδετε ήντα αντενάτσες έχουν ? Απάνω τους!!
 
Να κατσει πάνω τζαι το ευχαριστο σαββατοβραδο να κάτσει πανω τζαι η Πόπη τζαι η Ατζελα!!
 

Εν τους χωνέφκω ίντζα. Που τον τζαιρό που είπαν του λήγοντες σε 380 τζαι ήμουν το 379

Πόπη τζαι Ατζελα…..Ρε πως να ήμαστε καλά ρε εμείς. Πως εν να καλα η γενιά που εμεγάλωσε να βλέπει αρσενικούς να ντύνουνται κοτζιακαρες. Εννοείται εν να φταίξουν τα 5G!!!
 
Εχω έναν απέναντι. Καλό παιδάκι αλλά ας πούμεν ότι έννε πολλά φανατικός του IQ.
 
Είδα κάτι ποστ του εκατάβα ότι εν που τα παιδιά που βλέπουν θεωρίες συνωμοσίας παντού. Λες τζαι πρέπει να στήσουμε κάποια συνωμοσία για να τον απολύσουν που την δουλεια. ΑΦΟΥ ΕΝ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ να παεις ρε γαουρογαρε μου αφηστους Ροκφελερ για κάτι πιο σοβαρό μεν τους νεκατώνεις!
 
Η ατζέντα των Ροφκελερ. 1. World dominant 2. Εμβολιασμός με chip. 3. Να απολυθεί ο Κωστής γιατί εκαταλαβε μας….
 
Που λέτε εσύγκοψα τον τωρά τελευταία με το κακό με τις αντένες τζαι θωρεί περίεργα την απλώστρα μου….
 
Λαλώ τζαι εγω εν πάει χαβάς εν να μας ξαπολήσει καμιά μολοτοφ ο πελλος η ωρα 3 την νύχτα, εν να δω φωθκιές κακα πανικό εγιώ, εν να μου αρέσει εν να αρκέψω συνθήματα…τελοσπάντων αλλον έργο τζεινον..
 
Παίζω τζαι εγώ νακκον πελλό τι να κάμω. Φκαίνω ο καημένος με την κουππα με τα ρούχα τζαι φωνάζω να με ακουουν ουλλοι να ακούει τζαι ο Κωστής ” Αχ τι ωραία μέρα για να απλώσει καποιος τα ρούχα του στην απλώστρα του. Ναι σε τούτη δαμέ. Που δεν μοιάζει με αντένα. Στην απλώστρα του…” . Ποτινασσω τζαι λίες φανέλες τζαι βάλω τες σιγά σιγά πας την απλωστρα πέρκιμου αντιληφθεί ο γκάου ότι εννεν αντένα των 5G αλλά εν για τα σώβρακα μου τα γέριμα!!
 
Δυστυχώς με τούτη τη ταχτική επείστηκε ο Κωστής ότι η απλωστρα εν απλώστρα. Αλλά η υπόλοιπη γειτονιά που άκουε επείστηκεν ότι είμαι εγώ ο πελλός που τα 5G τζαι ότι εστριψε μου τζαι εν εμπιστεύκουμε ούτε την ίδια μου την απλώστραν….
 
Ανοσία της αγέλης επήε να κάμει ο κλωνος του Τραμπ ο Μπόρις. Ελάλεν τους εν οκ εν έσχει τίποτε. Εκολλήσαν ούλλοι εκόλλησεν τζαι τζείνος.
 
Έπαθα το στο γυμνάσιο. Ελαλουν ούλλου του σχολείου να μείνουμε έξω που την τάξη τζαι εν θα αποβάλουν κανένα μας. Έσχει το μισό σχολείο κοσμία τωρά
 
Ναι αλλα εγώ εν είμαι ο πρωθυπουρός ρε μαλάκες! Εγω ήθελα να τακκώσω. Αν ήθελες τζαι εσύ να τακκώσεις πιάε άδεια άνευ απολαβών τζαι πήενε να ρουφάς καρύδες στην Καραιβική ρε πόμπο αχτένιστε.
 
Καλή μόδα τζαι το χεροκροτήστε. Βγαίνουμε στα μπαλκόνια στις 9 και χειροκροτάμε τον τάδε. Βγαίνουμε στα μπαλκόνια αυριο στις 9 και χειροκροτάμε τον τάδε
 
Να σας πω τζαι κάτι. Τους τάδε να τους αφηκουμε να καμουν τη δουλειά τους τζαι μια χαρά την κάμνουν. Εν το κράτος που εν τους εστήριξε μια φορά ως τωρα τζαι τωρά θέλει χειροκροτήματα.
 
Ε να ξέρει το κρατος ότι εχτός που καλη μόδα το χειροκρότημα καλη μόδα εν τζαι το πισκάλισμα.
 
Τζαι ο καθηγητης της επιστήμης του πισκαλίσματος του Πανεπιστημείου Κύπρου, ιδρυτικό μέλος της κυπριακής πισκαλιστικής εταιρείας και επικεφαλής του εργαστηριόυ του κώλου εγιω είμαι.
 

Αρα αν μεν θέλετε να φκαίνω κάθε μέρα στις 6 να ανακοινώνω τα καταρθωματα του όλου σας κάμετε μια φορά την δουλειά σας τζαι εσείς να τελειώνουμε με τουτη τη ιστορία.

Τζαι τούτη τη στράτα εν θα την πκιερρώσουμε εμείς. Σχέρι πούγκα σας. Εκτός τζαι αν θέλετε να πολλήνουν οι φωθκιές μες τη νύχτα. Εν να τα σύρουμε πας τους πελλούς με τα 5G!
 

Έλα σχερετώ σας . Να μου προσέχετε ούλλοι. Έχουμεν μπύρες να πιούμε έχουμε ιστορίες να πούμε έχουμε να μοιράστουμε αγκαλιες τζαι φιλιά. Λιηην υπομονή αλάνια μου
Ατε τα λέμε

Υ.Γ Εφύλαξα ένα δελτίο μετακίνησης. Εν να το αφήκω να τζιτρινήσει μες τον ήλιο τζαι κάμωντας τον επιζώντα του Αλκατραζ εν να το δείχνω στα εγγόνια μου περίλυπος για να τους βάλλω πίεση να πηένουν να μου κάμνουν δουλειές….
 
Υ.Γ 2 Για κάποιους η καραντίνα ήταν πάνω κάτω τζαι η ζωή τους πριν. Μιλάτε νάκκον του δίπλα σας, του συνάδελφου σας, του παρέα σας, του γειτονα σας. 5 λεπτά κουβέντας μπορεί να τον γλιτώσετε που πολλές μαύρες σκέψεις
 

Υ.Γ 3 Όταν θα έρθω και πάλι στην Παεεκ,θα πιω το πρώτο παγωμένο pint με κλειστά τα μάτια σκεφτόμενος πόσο μου έλειψε όλο αυτό και πόσο στα αλήθεια το αγαπάω…

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.