Η σημερινή μέρα περιέχει αρκετά ενδιαφέρων παιχνίδια. Το ντέρμπι στην Ιταλία μεταξύ Ίντερ και Γιουβέντους είναι αυτό που ξεχωρίζει ενώ άλλα ματς που παρουσιάζουν ενδιαφέρων είναι αυτά μεταξύ της Μπαρτσελόνα και Σεβίλλης, Σεντ Ετιέν και Λυόν, όπως επίσης και το παιχνίδι μεταξύ ΤΣΕΣΕΚΑ Μόσχας και Ροστόβ. Ενδιαφέρων επίσης παρουσιάζουν και τα παιχνίδι μεταξύ Λουωτογκόρετς και Λέφσκι Σόφιας για το Βουλγαρικό πρωτάθλημα όπως και ο αγώνας μεταξύ Άρη Θεσσαλονίκης και Ολυμπιακού. Πάμε να δούμε πια τέσσερα παιχνίδια έχουμε επιλέξει για σήμερα.

 

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ροστόφ:

Μπορεί  στο Europa League η ΤΣΣΚΑ να μην τα πηγαίνει καθόλου καλά, αλλά στη Ρωσία βλέπουμε κάτι εντελώς διαφορετικό αφού τρέχει ένα νικηφόρο σερί 5 αγώνων. Αυτή την στιγμή η ΤΣΣΚΑ είναι πρώτη και αήττητη εντός έδρας. Η Ροστόφ είναι τρίτη με μόλις 2 βαθμούς διαφορά από την κορυφή. Ποιοτικά οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι και έχουν περισσότερη εμπειρία από τον αντίπαλο τους. Στο 1.85 ο άσσος που δεν είναι καθόλου άσχημα. Μπορούμε να πάρουμε λίγο περισσότερο ρίσκο και να πάμε με το ΤΣΣΚΑ να σκοράρει 2 ή περισσότερα τέρματα, το οποίο είναι κάτι που έχει πετύχει στα τελευταία 5 ματς πρωταθλήματος.

Πρόβλεψη: Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να σκοράρει δύο ή περισσότερα γκολ

Τιμή: 2,00


Άρης-Ολυμπιακός:

Το παιχνίδι είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Ο Άρης ξεκίνισε την σεζόν με 2 ήττες αλλά στη συνέχεια κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 4-0 και μετά πήρε ισοπαλία 2-2 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Την περασμένη βδομάδα όμως έχασε με 3-2 από την Λάρισσα εντός έδρας αφού αρχικά είχε προηγηθεί με 2-0. Ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής έχει μόνο μια ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό καθώς έχει κερδίσει τα άλλα τέσσερα ματς. Σε γενικές γραμμές ο Άρης δεν κλείνεται πίσω και αυτό είναι κάτι το οποίο μπορεί να ευνοήσει τον Ολυμπιακό, όπως επίσης μπορεί να ευνοήσει να παρακολουθήσουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Με κάποιο ρίσκο εδώ θα διαλέξουμε την επιλογή over 2.5 γκολ.

Πρόβλεψη: Over 2.5 τέρματα

Τιμή: 2,00


Ρεάλ Σοσιεδάδ-Χετάφε:

Η Χετάφε φαίνεται να τα βρίσκει λίγο σκούρα στη φετινή περίοδο μεταξύ Europa League και εγχώριων υποχρεώσεων. Έχει πετύχει μόλις μια νίκη μέχρι στιγμής και είναι στην 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μπορούμε βέβαια να της δώσουμε το ελαφρυντικό ότι είχε αρκετά δύσκολο πρόγραμμα στις πρώτες 7 αγωνιστικές, καθώς ήδη αντιμετώπισε ομάδες όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ρεάλ Μπέτις, Βαλένθια και Μπαρτσελόνα. Στο Europa League πάντως τα πάει περίφημα αφού στους πρώτους δύο αγώνες έχει κερδίσει τις Τράμπζονσπορ και Κράσνονταρ και έχει αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει ξεκινήσει αρκετά καλά και φαίνεται ότι στην έδρα της μπορεί να κάνει αρκετά καλά πράγματα. Με δεδομένο ότι η Χετάφε επιστρέφει από την Ρωσία μετά τον αγώνα της Πέμπτης, η Σοσιεδάδ είναι το λογικό φαβορί για την νίκη μέσα στην έδρα της. Η επιλογή μας είναι η Ρεάλ Σοσιεδάδ να σκοράρει 2 ή περισσότερα τέρματα με απόδοση στο 2,20.

Πρόβλεψη: Η Ρεάλ Σοσιεδάδ να σκοράρει 2 ή περισσότερα τέρματα

Τιμή: 2,20


Ίντερ-Γιουβέντους:

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι στην Ιταλία και στην Ευρώπη γενικότερα. Αυτή την χρονιά τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα καθώς από ότι φαίνεται η Ίντερ θα ανταγωνιστεί την Γιουβέντους για τον τίτλο στην Ιταλία. Με νέο τεχνικό τον Αντόνιο Κόντε η Ίντερ έχει πετύχει 6 στα 6 και δείχνει ικανή να σπάσει την παντοκρατορία της Γιουβέντους. Οι Μπιανκονέρι με τον Σάρι στον πάγκο μετρούν 5 νίκες και 2 ισοπαλία. Σαφώς η Γιουβέντους έχει καλύτερη ποιότητα και βάθος από την Ίντερ αλλά όλα είναι πιθανά. Μέσα στην έδρα της η Ίντερ θα πάει για το 7 στα 7 έτσι ώστε να ξεφύγει 5 βαθμούς από την Γιουβέντους. Ο Σάρι είναι γνωστός για το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζουν οι ομάδες του αλλά ταυτόχρονα δέχονται τέρματα. Αυτό αντικατοπτρίζεται και μέσα από τα αποτελέσματα αφού η Γιουβέντους έχει δεχτεί ήδη 5 τέρματα ενώ έχει κρατήσει το μηδέν μόνο σε 3 από τα 6 ματς. Αναμένουμε αρκετά καλό θέαμα και γκολ γι’ αυτό θα πάμε με το over 2.5 γκολ.

Πρόβλεψη: Over 2.5 τέρματα

Τιμή: 2,10

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.