Νίκη μέσα στην Τιφλίδα που θα της δώσει μεγάλο προβάδισμα για πρόκριση στα τελικά του EURO 2020 θα επιδιώξει η Ιρλανδία. Για τον ίδιο όμιλο, πολύ σημαντικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Κοπεγχάγη μεταξύ Δανίας και Ελβετίας. Η Ελλάδα ταξιδεύει στην Ιταλία χωρίς ουσιαστικούς στόχους για το καλύτερο δυνατό. Πάμε λοιπόν να δούμε τις προβλέψεις μας για σήμερα.

Γεωργία-Ιρλανδία:

Δύσκολη έξοδος για τους Ιρλανδούς που με νίκη όμως θα κάνουν τεράστιο βήμα πρόκρισης. Η Ιρλανδία είναι πρώτη με 11 βαθμούς ενώ ακολουθούν Δανία με 9 και Ελβετία με 8. Η Ελβετία μάλιστα έχει ένα αγώνα λιγότερο. Η Γεωργία δεν έχει ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης μέσα από τον όμιλο αφού έχει μαζέψει μόλις 4 βαθμούς. Θα έχει όμως την ευκαιρία να προκριθεί μέσω των play-offs που θα γίνουν τον Μάρτιο λόγω της κατάταξης που είχε στο Nations League. Τα 2 παιχνίδια που απομένουν για την Ιρλανδία είναι με Ελβετία και Δανία, έτσι αν δεν κερδίσει την Γεωργία, τα πράγματα θα δυσκολέψουν. Ποιοτικά, οι φιλοξενούμενοι υπερτερούν και εχουν επίσης το κίνητρο με το μέρος τους. Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο αλλά το γεγονός ότι το διπλό δίνεται σε αποδόσεις της τάξεως τού 2.25-2.30 δεν μας αφήνει καθόλου αδιάφορους.

Πρόταση: 2

Τιμή: 2,25


Βοσνία-Φινλανδία:

Η Βοσνία δεν τα πάει καθόλου καλά μέχρι τώρα αφού έχει μαζέψει μόνο 7 βαθμούς και είναι στην 4η θέση. Η αυτόματη πρόκριση δεν έχει χαθεί βέβαια καθως η διαφορά από την 2η Φινλανδία είναι στους 5 βαθμούς. Αν δεν τα καταφέρει θα έχει ακόμα μια ευκαιρία μέσω των play-offs. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πούκι που έχει πετύχει ήδη 6 γκολ, η Φινλανδία είναι σε τροχιά πρόκρισης αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Πάντως, όπως και η Βοσνία, αν δεν τα καταφέρει να περάσει από τον όμιλο θα έχει την ευκαιρία μέσω των play-offs. Το παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας για την Βοσνία αφού σε περίπτωση που δεν κερδίσει τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ δύσκολα. Την ποιότητα την έχει. Απουσιάζει ο Τζέκο λόγω τραυματισμού αλλά και ακόμα και έτσι μπορεί να κερδίσει μέσα στην Ζένιτσα. Αρκετά καλή η τιμή του άσσου που δίνεται στο 2,15.

Πρόταση: 1

Τιμή: 2,15


Νορβηγία-Ισπανία:

Η Ισπανία έχει κερδίσει και τους 6 αγώνες και με νίκη κλειδώνει την πρόκριση για τα τελικά του EURO 2020. Όπως και να έχει η έκβαση αυτού του αγώνα, οι Ισπανοί πρέπει να θεωρούνται ήδη προκριμένοι. Η Νορβηγία βρίσκεται στην 4η θέση με 9 βαθμούς και καταδιώκει την Ρουμανία που έχει 10 και την Σουηδία που έχει 11. Αν δεν περάσει κατευθείαν τότε θα έχει ακόμα μια ευκαιρία μέσω των play-offs. Στα επόμενα 3 ματς πάντως, η Νορβηγία θα αντιμετωπίσει τα Φερόε και την Μάλτα, ενώ μεγάλης σημασίας είναι το παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης απέναντι στην Ρουμανία. Σε περίπτωση που πάρουν κάτι από αυτό το ματς θα κάνουν ένα μεγάλο βήμα. Το παιχνίδι ίσως ανοίξει από την αρχή καθώς δεν αναμένουμε την Νορβηγία να μπορέσει να περιορίσει εύκολα τους Ισπανούς που πάνε στο Όσλο χωρίς καμία πίεση και με κάποια νέα πρόσωπα που θέλουν να δείξουν τι αξίζουν. Η επιλογή μας είναι το οβερ. Και οι δύο ομάδες έχουν πετύχει γκολ σε όλα τους τα παιχνίδια, κάτι που ίσως δούμε και απόψε.

Πρόταση: Over 2.5 goals

Τιμή: 1,80

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.