Τα μυαλά μας χαλασμένα

Αλλλλλόοοουυυυ

Τι κάμνετε αλάνια μου; Ούλα καλά;

Να ντύνεστε καλά ρε πελλά μου τζαι εν ψατζή ψηλά στη κορυφή!

Πεντάρα η ΟΜΟΝΟΙΑ

Πάρτι στον κεντρικό μετά την μάππα, μπύρες, κάρβουνα, πιλόττες, συνθήματα! Κόσμος, παίκτες τζαι διοικητικό συμβούλιο ούλλοι ένα, ούλλοι το ίδιο πράμα εν ξεχωρίζεις ποιος εν ποιος!

Την επόμενη μέρα ξυπνούμε με μια διάθεση όμορφη ΝΑΙ είμαστε δαμέ ακόμα να θυμίζουμε σε κάθε ρουφίανο πως γεννήθηκες απ τον ΛΑΟ.

Μπαίνουμε στα σόσιαλ μιντια τζαι θωρώ τες δηλώσεις του Άντρου! ΜΑ ΚΑΛΑ ΡΕ αλήθκεια τωρά πόσο iq έχουν τούτοι που σε στηρίζουν τζαι ακόμα εν σου εδώκαν κλοτσιά στο κώλο;  (sorry για το Άντρος)

Ναι ρε γάρε η κάρτα οπαδού  δουλεύκει με λίες τροποποιήσεις να σου δώσω ιδέες;

  • Αν πιάσει τίποτε η λτδ τούτοι εν να κρύψουν τζαι που του χρόνου σφάζετε τους πάλε
  • Να κρατήσουμε την θέση μας ότι τζαι καλά είμαστε ενάντια στην κάρτα για να μπορούμε μετά να τους μαντρίσουμε με το γνωστό «εμείς εν τζαι»

Δείτε πόθεν φαίνετε ότι τις ανακοινώσεις του κόμματος τζαι τα άρθρα συγκεκριμένης σελίδας της λτδ γράφει τες το ίδιο/α άτομο/α.

Ανακοίνωση κόμματος (πολύ ικανοποιητικά τα ποσοστά στις εκλογές ο λαος δείχνει ότι δεν ανέχεται τις πολιτικές της δεξιάς πλα πλα πλα πλα πλα πλα)

Ανακοίνωση ιστοσελίδας λτδ ( ικανοποιητική η προσέλευση του κόσμου που δείχνει ότι αγνοεί το κρύο και είναι δίπλα στην ομάδα πλα πλα πλα πλα πλα)

Να σας πω ότι στην μεν πρώτη περίπτωση τα ποσοστά μπορεί να εππέσαν τζαι 2-3%  τζαι στη δεύτερη 7000 κόσμος ήταν ο μέσος όρος προ λτδ και κάρτας εποχής ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΌΛΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ

Ατε πιάστε τηλέφωνα, οργανωτικά τζαι πιάστε παρουσίες της χορωδίας άμπα τζαι φεί σας κανένας αμνός… 

Ενιγουει βαρκούμαι να ασχοληθώ άλλο μαζί σας, φκάρτε κάρτες για να πολεμήσετε τις κάρτες τζαι  ιδιωτικοποιήστε τα ούλλα  για να πολεμήσετε τις ιδιωτικοποιήσεις…

Αααααααααααα τζαι μπαϊδεγουέι…… εν θα μας πείτε πότε θα μιλούμε τζαι με τι εν να ασχολούμαστε!

Πάμε στα ευχάριστα τωρά

Ευχάριστο νο1

Οίκημα ως τον Απρίλη η ΟΜΟΝΟΙΑΚΚΑ τζαι ακόμα είμαστε 4η κατηγορία! Επαγγελματισμός και συνέπεια, αυτά είναι που χαρακτηρίζουν το σωματείο μας!

Την ίδια στιγμή που άλλοι έχουν βγάλει ξεπούλημα εμείς θα «χτίσουμε»

Ευχάριστο νο2

Εκάμαν ράδιο οι πελλοί τζαι τάμπα τουμπου επελάναν τους τόπους, εκπομπές ,μουσική τζαι τωρά είπαν μας θα μας κάμνουν τζαι λαιβ περιγραφές των εκτός έδρας αγώνων τζαι άλλα πολλά…. Εγώ πάντως γουστάρω με χίλια! πολλά υποσχόμενοι ΟΜΟΝΟΙΑ ΡΑΔΙΟ και τα μυαλά μας χαλασμέναααααα

Ευχάριστο νο3

Έρχεται ο ετήσιος χορός ΟΜΟΝΟΙΑ & ΘΥΡΑ 9 το Σάββατο στις 7 του Μάρτη στο Pavilion με την Ελένη Χατζίδου, τον Νικόλα Ντίμα και την Μικαέλλα Χατζηεφραίμ! κάμετε ούλλοι κράτηση(97 757264) ώσπου έχει τραπέζια ακόμα! Και έλα να νιώσεις πως είν η ζωή

υ.γ θα είμαι εκεί να σου τραγουδώ και θα θυμίζω σε αυτούς που σήκωσαν το όπλο πως οι ιδέες δεν πεθαίνουν

υ.γ 2   «μου παν η εκδίκηση πως είναι δική μας

ποτέ δε θέλαμε θλιμμένους στη γιορτή μας

ονειρεύτηκα η εκδίκηση πως είναι δική μας

ποτέ δε θέλαμε θλιμμένους στη γιορτή μας

ο φόβος είναι ανίκητος λέγατε, θυμάστε?

γύρισε ο τροχός πουτάνες  τώρα σωπάστε

σωπάστε για να ακούσετε τα γέλια των χαμένων

που πάνω στα συντρίμμια σας χορεύουν» (ΤΖΜΛ)

Ο Γραφών

  

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.