Στο σημερινό Green Q&A φιλοξενούμε τον ποδοσφαιριστή της  ομάδας μας Γιώργο Σπύρου

May be an image of 1 person, playing a sport and grass

Ποιες ήταν οι σκέψεις σου όταν σου προτάθηκε να γίνεις μέρος αυτής της προσπάθειας;

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι αυτή η ομάδα δουλεύει σωστά και με επαγγελματισμό και ότι θα έχω μια τεράστια ευκαιρία να παίξω μπροστά σε πολύ κόσμο, πράγμα που είναι πολύ σπάνιο στην δεύτερη κατηγορία.

Σε ποια θέση προτιμάς να αγωνίζεσαι;

Προτιμώ να αγωνίζομαι ως δεξί μπακ.

Λίγα λόγια για τη καριέρα σου μέχρι τώρα

Άρχισα από τις ακαδημίες της Ανόρθωσης μέχρι και τα Κ19,μετά συνέχισα για 2 χρονιές στην Ισπανία στην La nucia και στην Elda union cf. Μετά ήρθα στην Παεεκ και πέρσι μια γεμάτη σεζόν στο ΘΟΙ λακατάμιας.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι με την ομάδα μας;

Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να έχω μια πολύ καλή σεζόν με την ομάδα,να δίνω το 100% και να βοηθήσω να περνούμε τους 3 βαθμούς παιχνίδι με παιχνίδι.

Πως νιώθεις όταν παίζεις μπροστά στον πράσινο Λαο;

Είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα για εμένα,ν ιώθω περήφανος που αγωνίζομαι σε αυτή την ομάδα. Στόχος μου πριν κύαθε παιχνίδι είναι να κάνω τον κόσμο μας χαρούμενο .Ο κόσμος με βοηθάει να αποδίδω ακόμα καλύτερα.

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα

Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα .Μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύουμε είμαστε σαν οικογένεια στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Είχαμε μια καλή αρχή αλλά το πρωτάθλημα είναι μακρύ και δεν επαναπαυόμαστε .

Το ότι η ομάδα αποτελείται μόνο από Κύπριους ποδοσφαιριστές σας δίνει έξτρα κίνητρο να αποδείξετε πράγματα;

Φυσικά. Δυστυχώς οι ευκαιρίες για Κύπριους ποδοσφαιριστές είναι λίγες. Κάποιοι πιστεύουν οτι μια ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει μόνο με Κύπριους και αυτό μας δίνει κίνητρο να τους αποδείξουμε το αντίθετο.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.