Στο σημερινό Green Q&A φιλοξενούμε τον πολυθεσίτη ποδοσφαιριστή της  ομάδας μας Γιώργο Μαυροφτή! Ο Γιώργος μπορεί να χαρακτηριστεί και σαν joker αφού έχει αγωνιστεί τουλάχιστον σε 5 διαφορετικές θέσεις μέχρι τώρα!

Image may contain: one or more people, people playing sport and outdoor

1) Έζησες το κτίσιμο της ομάδας μας από τη πρώτη μέρα. Μετά από 2 χρόνια πως θα περιέγραφες αυτή τη διαδρομή;

Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση στην σελίδα του olaomonoia και εύχομαι ότι καλύτερο.

Αυτή η διαδρομή των δύο χρόνων πραγματικά θα μου μείνει αξέχαστη. Ήταν μια δύσκολη αρχή με πολλά εμπόδια αλλά εξίσου ήταν δύο χρόνια με όμορφες στιγμές και πολλές επιτυχίες. Επίσης η διαφορά από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα είναι εμφανές βελτιωμένη προς το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα.

 

2) Η ομάδα μας πλέον θα έχει το δικό της προπονητικό γήπεδο.  Πόσο θα βοηθήσει αυτό τις προσπάθειες σας;

Το γεγονός αυτό δείχνει πως χτίζεται μια μεγάλη ομάδα με στόχους, φιλοσοφία και επαγγελματισμό. Σίγουρα θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο έτσι ώστε να γίνετε μια σωστή δουλειά με γερές βάσης για το μέλλον.

 

3)Ποιες ήταν οι σκέψεις σου όταν σου προτάθηκε να γίνεις μέρος αυτής της προσπάθειας;

Δεν χρειάστηκε να σκεφτώ πολύ. Ήταν τιμή για μένα που μου έγινε η πρόταση. Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξε και το ότι ο προπονητής της ομάδας ήταν ο Μιχάλης Σεργιου αφού είχαμε συνεργαστεί και στο παρελθόν.

 

4)Πως ήταν η εμπειρία του Πανσολείου πρωταθλήματος;

Ηταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους μας. Για μένα προσωπικά θα ήταν η πρώτη φορά που θα αγωνιζόμουν σε πρωτάθλημα αγροτικού αλλά και μπροστά από αυτό τον υπέροχο κόσμο που ήταν παντού σε κάθε γωνιά της Κύπρου.

 

5)Υπήρξε μεγάλη  διαφορά όσο αφορά το επίπεδο μεταξύ αγροτικού και τέταρτης κατηγορίας;

Ναι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο κατηγορίες καθώς στην επίλεκτη κατηγορία υπάρχουν πιο ποιοτικοί παίκτες και ομάδες με υψηλότερο μπάτζετ.

 

6) Έχεις αγωνιστεί σε πάρα πολλές θέσεις  εξίσου καλά! Θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου ένα πολυθεσίτη ποδοσφαιριστή;

Ναι αυτό είναι αλήθεια. Εγώ προσωπικά δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε οποιαδήποτε θέση μου ζητηθεί από τον προπονητή μου με σκοπό να κερδίζει η ομάδα. Έμειναν κάποιες συγκεκριμένες θέσεις ακόμα για να σας απαντήσω(χαχα).

 

7) Σε ποια θέση προτιμάς να αγωνίζεσαι;

Δύσκολη ερώτηση. Τα τελευταία χρόνια δεν είχα κάποια θέση που να μου άρεσε περισσότερο από την άλλη. Έχω μια αδυναμία όμως στην θέση του αριστερού εξτρεμ αφού σε αυτήν ξεκίνησα τα ποδοσφαιρικά μου βήματα.

8) Μπορείς να μας πεις λίγα λόγια για τη καριέρα σου μέχρι τώρα;

Τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανα στις ακαδημίες του κυρίου Νεντιμ Τουτιτς. Στη συνέχεια σε ηλικία 15 χρόνων πραγματοποίησα την πρώτη μου επίσημη συμμετοχή στην 4η κατηγορία με την ομάδα του Ορφέα Λευκωσίας. Ακολούθως είχα πρόταση από τον ΑΣΟΛ όπου εκεί συνεργάστηκα και για πρώτη φορά με τον Μιχάλη Σεργιου στην 2η ομάδα. Με δύο πρωταθλήματα σε ισάριθμες χρονιές. Στη συνέχεια πήγα στην Ελλάδα όπου συνδιάσα σπουδές και μπάλα. Όταν επέστρεψα αγωνιστικά σε Ηρακλή Γερολακου, Διγενή Μορφου και τα τελευταία 2 χρόνια στην ομάδα μας.

 

9) Πως έζησες σαν ποδοσφαιριστής και ως γυμναστής την καραντίνα;

Η καραντίνα ήταν για όλους μας κάτι πρωτόγνωρο ωστόσο ο καθε ποδόσφαιριστης είχε συγκεκριμένο πρόγραμμα από την ομάδα το οποίο τηρούσαμε πιστα καθημερινά. Σαν γυμναστής ήταν αρκετά παραγωγική η καραντίνα αφού μπήκαν στη ζωή μας τα online μάθηματα τα οποία μπορούσες να διδάξεις από το σπίτι και να κρατήσεις την επαφή σου με τον κόσμο.

10) Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι με την ομάδα μας;

Οι προσωπικοί μου στόχοι με την ομάδα μας είναι κάθε παιχνίδι που αγωνίζομαι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την νίκη και για την εκπλήρωση των στόχων της ομάδας μέχρι το τέλος.

11 )Ποια ήταν η καλύτερη σου στιγμή στην ΟΜΟΝΟΙΑ 1948;

Οι στιγμές ήταν πάρα πολλές και ξεχωριστές. Ίσως όμως μια από τις καλύτερες ήταν η μέρα στο τσιρειο στάδιο που πήραμε την άνοδο στην επίλεκτη κατηγορία. Ατμόσφαιρα, κόσμος, παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση όλη μια οικογένεια. Υπέροχες στιγμές που θα θυμάμαι για μια ζωή.

12) Πως νιώθεις όταν παίζεις μπροστά στον πράσινο Λαό;

Το να παίζεις μπροστά σε αυτό τον απίστευτο κόσμο είναι κάτι το φανταστικό. Η δυναμική και η αγάπη που σου δίνει πριν, κατά την διάρκεια και μετά τον αγώνα είναι κάτι το μοναδικό. Είναι τιμή μας που τους έχουμε δίπλα μας και θα κάνουμε τα πάντα για να τους το ανταποδώσουμε.

Image may contain: 2 people, people on stage and crowd

13) Σκόραρες  με απευθείας κόρνερ στον αγώνα κόντρα στον Φοίνικα. Λίγα λόγια για αυτό το γκολ;

Για αυτό το γκολ μέχρι και σήμερα δεν ειπώθηκε το πως προήλθε. Σε κάποια στιγμή του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο ο φοίνικας έκανε αναγκαστική αλλαγή τερματοφύλακα. Με το που έγινε η αλλαγή μου φώναξε ο κόουτς και μου είπε το επόμενο κόρνερ θα το κάνεις απευθείας. Θυμάμαι κερδίσαμε δύο κόρνερ συνεχόμενα το πρώτο το απέκρουσε ο αμυντικός επάνω στην γραμμή και το δεύτερο κατέληξε εκεί που έπρεπε.

 

14) Φήμες λένε (τα stories του Μάριου και του Πάρη) ότι παντρέυεσαι, ισχύει; (ΝΑΙ έφυγε η Μεγενάκη, ήρθαμε εμείς)

Χάχα εφοήθηκα σας. Ναι είναι αλήθεια αν όλα πάνε καλά με τον ιό παντρεύομαι του χρόνου τον Μάη.

 

15) Η σχέση σου με το τραγούδι; Μετά την ποδοσφαιρική καριέρα θα σκεφτόσουν να το γυρίσεις στο τραγούδι;

Η σχέση μου με το τραγούδι είναι καθημερινή μετά από κάθε προπόνηση στα αποδυτήρια. Τώρα για το μέλλον αν υπάρχει κάποια καλή πρόταση θα το σκεφτώ. Χαχα

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.