Χαμόγελα στις τάξεις των οπαδών της ομάδας μας και ειδικά στους ξενιτεμένους έφερε η ανακοίνωση ότι όλα τα παιχνίδια της  Ομόνοιας 1948 θα μεταδίδονται δωρεάν μέσω internet.

Μία καινοτόμα πράξη που σίγουρα δεν θυμίζει καθόλου επίπεδο ομάδας αγροτικού και μας κάνει αισιόδοξους για το μέλλον. Σίγουρα τα καλύτερα έρχονται.

Παράλληλα με αυτή την κίνηση  η διοίκηση του σωματείου δείχνει ότι λαϊκό σωματείο και επαγγελματισμός μπορούν να συνυπάρξουν. Δεν χρειάζονται ούτε εταιρείες ούτε ένας και μόνο μεγαλομέτοχος για να δουλέψουν τα πράγματα ορθά και επαγγελματικά.

Ανέκαθεν αυτή ήταν η θέση που υποστήριζαν πολλά μέλη του ΑΣΟΛ αλλά ποτέ δεν εισακούστηκαν. Όσες καινοτόμες ιδέες και να υπήρχαν δεν εισακούονταν και έμπαιναν μέσα στα συρτάρια στην καλύτερη των περιπτώσεων. Οι δικαιολογίες που ακούγαμε τόσα χρόνια ήταν πολύ φθηνές και όπως φαίνεται απλώς δεν υπήρχε η θέληση να υλοποιηθούν.

Η Ομόνοια με την ιστορία και τον κόσμο που κουβαλάει θα μπορούσε να κάνει θαύματα σε αυτό το κομμάτι. Θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί το brand name της και να το  εκτοξεύσει ακόμα και σε περιόδους αγωνιστικής ανομβρίας. Βέβαια αν εκμεταλλευτείς το brand name σου σωστά η λογική λέει ότι και αγωνιστικά θα πας καλύτερα  με τα έσοδα που θα έχεις.

Η κίνηση της Ομόνοιας 1948 δείχνει απόλυτο σεβασμό προς τον Λαό της ομάδας. Προς αυτούς που θέλουν να νιώθουν έστω και από μακριά κοντά της. Τέτοιες κινήσεις δένουν τον κόσμο με την ομάδα τον κάνουν να νιώθει ένα μαζί της. Τέτοιες ενέργειες δεν απομακρύνουν τον κόσμο από το γήπεδο όπως νομίζουν μερικοί. Απλά του δίνουν τη δυνατότητα όταν δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο να μην χάνει την επαφή του με την ομάδα. Και είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον αυτή η κίνηση θα ενεργήσει ευεργετικά και θα φέρει περισσότερο κόσμο  στο γήπεδο.

Δεν αντιλέγει κανείς ότι οι εποχές αλλάζουν. Όμως όταν οι εποχές αλλάζουν εσύ πρέπει να πρωτοτυπήσεις και να είσαι εκεί έτοιμος να πάρεις τα θετικά κάθε εποχής και να τα φέρεις με το μέρος σου. Το να μένεις στάσιμος ενώ τα πάντα γύρω σου εξελίσσονται είναι ίσως ότι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί στον αθλητισμό. Και αυτό δυστυχώς το ζήσαμε από κοντά εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

 

olaomonoia.com

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.