Γεια σας αδέλφια,

Πάει καιρός ρε πελλά μου και εμαζευτήκαν πολλά, πρώτα, πρώτα θα σας ευχηθώ καλή αποφυλάκιση από την καραντίνα.

Επάθαμε στέρηση ρε ΟΜΟΝΟΙΑ μου, αλλά να ξέρεις ότι που θα ανταμώσουμε ξανά στο τσιμέντο θα είμαστε ακόμα πιο τρελαμένοι μαζί σου, ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΤΡΕΛΛΟΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ!

Τζαι τωρά που είπα ΛΑΟΣ, οι άλλοι εκάμαν επικό τσουκαχάρα, που τις καταγγελίες και τους τιμοκατάλογους μέχρι το αίτημα προς την UEFA για αποκλεισμό των κυπριακών ομάδων από την Ευρώπη, ως την κωλοτούμπα τζαι τα παναΐρκα για την μούφα συμμετοχή στο CL.

Μούφα ρε, ναι μούφα, και η μεγαλύτερη ντροπή είναι όταν αυτοί που από τα γεννοφάσκια τους βρωμούσαν, σου λένε ότι βρώμισες!

Λοιπόν ρε για να τελειώνουμε μια για πάντα με αυτό το θέμα, ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ μια είναι και ονομάζετε ΟΜΟΝΟΙΑ 1948, η αληθινή, η μια και μοναδική ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, η εταιρία σας είναι του Αμερικάνου ανορθωσιάτη, διοικεί την ένας δηλωμένος βρωμισμένος αποεΡλίστας τζαι εσείς πελάτες που τους κάμνετε πίσκαλα!

 

ΡΕ ΡΕ ΡΕ μάσχιεστε να μας πελλάνετε; Γήπεδο ρε; Μα αφού είμαστε σωματείο των 50 αλητών, πώς τα καταφέρνουμε;

Ο ένας είπε ότι μας τα δια ο υπόκοσμος, ο άλλος είπε ότι μας τα δια ο Κατσουρίδης

Να σας πω εγώ! Ή που σας επείραξε τόσο πολλά που οι αλήτες παραδίδουν μαθήματα επαγγελματισμού ή που σας επείραξε που εμείς κτίζουμε τα όνειρα μας ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!

ΕΝΙΓΟΥΕΪ περαστικά! 

 

Κυκλοφορεί ένα βίντεο που την ΟΜΟΝΟΙΑ με στιγμές που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα και θα σταθώ σε μια δήλωση του αρχηγού μας, «Το να παίζεις για την πιο ΟΜΟΝΟΙΑ που εζήσαμε…την πιο καθαρή ΟΜΟΝΟΙΑ που εζήσαμε, αλήθκεια εν κάτι που μπορεί να ξεπερνά τζαι τα όνειρα που είχαμε που μωρά, για ούλους τους παίχτες μιλώ, ούλοι νιώθουμε τούτο το πράμα, το να παίζεις για την ΟΜΟΝΟΙΑ του 48….η ονομασία ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 εν σημαντικό που μόνο του» ΔΕΟΣ ΔΕΟΣ ΔΕΟΣ.

Το να έσχεις παίχτες σαν τους μάγκες που έχουμε εμείς στην ομάδα μας εν υπεράνω προσδοκιών, αθλητές, παιχταράδες, δουλευταράδες, ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ!

 

Σε μια άλλη εξέλιξη, άχαρη η ενδεχόμενη άνοδος μας στην πολυπόθητη 3η κατηγορία

Εμείς θέλουμε γήπεδο, γκολ, μπύρες, συνθήματα, αδέλφια στις κερκίδες.

Θέλουμε να το ζούμε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, θέλουμε να τραγουδάμε με τους παίχτες μας τις επιτυχίες μας, θέλουμε κεφάλια να κοιτάνε ψηλά από περηφάνια!

 

Εμείς έχουμε μάθει να γράφουμε την ιστορία και όχι να μας γράφει αυτή, μάθαμε να είμαστε το αλλιώτικο, το αληθινό, αυτό που ΔΕΝ μπορεί να το αγοράσει κανείς, αυτό που μόνο μεταβιβάζετε από γενιά σε γενιά! Είμαστε εκείνοι οι τρελοί που δεν συμβιβάζονται που δεν σκύβουν το κεφάλι μπροστά από κανέναν.

 

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

 

υ.γ οι λαστιχάριες εν να ανοίξουν άλλο σύνδεσμο λαλούν, ρε κουμαντάρετε τον ένα που έσχιετε τζαι ύστερα ανοίετε τζαι δεύτερο, κωλοτούμπες ε κωλοτούμπες. Είστε η ντροπή του οπαδικού κινήματος!

 

Ο Γραφών    

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.