Το ποιοι είμαστε εν πλέον γνωστό και χιλιοειπωμένο, το τι εκαταφέραμε που το 2018 μέχρι σήμερα εν ένα ονειρικό σενάριο που μόνο τυχαίο δεν είναι!

Πολλά λογικά αναρωτήθηκε και ο δημοσιογράφος Πανίκος Κωνσταντίνου “Γιατί εσείς το καταφέρατε; γιατί οι άλλοι δεν μπορούν;” Η απάντηση εν τόσο απλή όταν είσαι μέσα σε τούτο ούλλο το πράμα, οι λόγοι δηλαδή που εμείς μπορούμε εν απλοί!

1. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ

2. Δεν έχουμε κόσμο, αλλά είμαστε ο κόσμος που έχει ομάδα!

3. Εν η ομάδα μας που την μέρα ίδρυσης της, κάθε λεπτό που περνά, κάθε δευτερόλεπτο ο καθένας που εμάς ασχολείται με τούτη την ομάδα!

4. Δουλεύκουν ούλλα ή σχεδόν ούλλα σε επαγγελματικές βάσεις! (Πάντα θα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και είμαστε δαμέ για να τα βελτιώνουμε)

5. Την ομάδα ακολουθεί και υποστηρίζει ανελλιπώς το πιο απαιτητικό και το πιο μεγάλο οργανωμένο σύνολο του νησιού! Η θύρα 9 σε όποια κατηγορία και να αγωνιστεί η ομάδα, σε όποιο γήπεδο και να δώσει το παρόν της θα είναι έδρα μας!

6. Οι παίχτες αυτής της ομάδας εκείνα τα 90 λεπτά έχουν και λίγο ψυσχή που ψυσχή μας!

Πάμε στο σήμερα και δυο αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας!

Δυο νίκες στα δυο πρώτα παιχνίδια, μπορεί να μεν λαλεί τζαι τίποτε μπορεί να λαλεί τζαι πολλά!

Το ότι κόντρα σε όλες τις προσευχές των αντιπάλων και των εχθρών μας ΔΕΝ θα είμαστε το κλοτσοσκούφι ΚΑΝΕΝΟΣ, το ότι θα διεκδικήσουν οι παίχτες μας αλλά και εμείς από τις κερκίδες ό,τι μας ανήκει, με πάθος, με ορμή, με κάμποση περηφάνια βουτηγμένη ιστορικά στα γεγονότα του 1948 που κουβαλούμε στις πλάτες μας!

Δεν κερδίσαμε καμιά τυχαία ομάδα, τόσο η Καρμιώτισσα όσο και η Αγία Νάπα είναι ομάδες παραδοσιακές, δυνατές, με στόχους!

Θα σεβαστούμε τους αντιπάλους μας όσο μας σέβονται κι αυτοί μα μην ξεγελιέστε ΔΕΝ μας τρομάζει ΚΑΝΕΝΑΣ αντίπαλος σε καμιά κατηγορία γιατί εμείς έχουμε ο ένας τον άλλο, αδελφός πλάι σε αδελφό θα ανέβουμε τις ανηφόρες και θα συνεχίσουμε να γράφουμε την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που σαν παραμύθι ηχεί στα αφτιά όσον την ακούν, είδαμε με τα μάτια μας το δέος που ένιωσαν άνθρωποι στο εξωτερικό στο άκουσμα της ιστορίας μας απο το 1948 μέχρι και σήμερα!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.