Το σωστό είναι τι λέει ο κόσμος, τα μέλη της ομάδας και όχι ο κάθε δημοσιογράφος, ούτε ο κάθε δισεκατομμυριούχος

Χθες δημοσιέυθηκε το συγκεκριμένο άρθρο από τον Πόλυ Χαραλάμπους και το themasports. Την προηγούμενη μέρα, ο ίδιος στην ίδια σελίδα δημοσίευσε αυτό το άρθρο. Περίμενα λίγο να ηρεμήσω για να μπορώ να τοποθετηθώ όσο πιο σωστά γίνεται. Η ομάδα μας αύριο αγωνίζεται σε ένα σημαντικό αγώνα για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας, ίσως και κάτι παραπάνω στο τέλος αφού ο ρεαλιστικός στόχος μας είναι μια καλή πορεία και η παραμονή χωρίς να κινδυνέψουμε.

Οι δημοσιογράφοι όμως, αντί να ασχολούνται με τα όμορφα πράγματα που δημιουργήσαμε όλοι μας, μια ομάδα με νέα παιδιά, που κάποιοι δεν είχαν τις ευκαιρίες που τους άξιζαν, με μέσο όρο ηλικίας 23 χρονών, με νέους και Κύπριους στο τεχνικό team και οπαδούς στα υπόλοιπα πόστα που δουλεύουν εξαιρετικά και αρκετό επαγγελματισμό. Αντί να ασχοληθούν με αυτά, ή με την οπαδική μας κουλτούρα, οι δημοσιογράφοι ασχολούνται με την κάθε “πληροφορία” που έχουν και ας μην έχει καμία βάση με την πραγματικότητα. 

Και θα πάω ξανά ένα βήμα παρακάτω. Πες ότι αγόρασε τελικά την λτδ ο υποψήφιος ιδιοκτήτης της και ότι υπάρχει το ενδιαφέρον από τον συγκεκριμένο για την δική μας ομάδα, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ. Άρα οι πληροφορίες ευσταθούν. Από την στιγμή που το Σωματείο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ, γιατί να συζητήσουμε την πώληση του; Ποιός είπε στον κ. Πόλυ ότι ενδιαφερόμαστε για να γίνουμε θυγατρική εταιρεία της λτδ; Πραγματικά, ποιός σας τα λέει αυτά; Γιατί να τα συζητήσουμε αυτά; Εμείς στηρίξαμε δύο σωματεία μέχρι τώρα, τον ΑΣΟΛ και τον ΑΛΣΟ. Καμία εταιρεία και δεν έχουμε διάθεση να γίνει θυγατρική εταιρεία η ομάδα μας.

Πιο συγκεκριμένα θα αναφερθώ στο πιο κάτω κομμάτι όμως:
“Στο θέμα που έφερε στην επιφάνεια χθες η ιστοσελίδα μας, ότι ο Τζον Χριστοδούλου, ετοιμάζει πρόταση προς την Ομόνοια 29ης Μαίου, μας ξάφνιασε λίγο η βιαστική και ολίγον τι… σπασμωδική αντίδραση από την ηγεσία της ομάδας που ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2018, λόγω διαφωνίας τους με τον τρόπο που πουλήθηκε η ποδοσφαιρική ομάδα στον Παπασταύρου.

Το σωστό θα είναι να μπουν στη διαδικασία να συζητήσουν ή να απορρίψουν πιθανή πρόταση του Καιμακλιώτη επιχειρηματία, αν και εφόσον βρεθεί ενώπιον τους.”

Καμία σπασμωδική αντίδραση από την ηγεσία της ομάδας μας, την οποία ΕΜΕΙΣ, τα μέλη της ομάδας ψηφίσαμε για να μας εκπροσωπούν. Ο κόσμος της ομάδας εν ψήφισε το ΔΣ για να μας καταντήσει θυγατρική της λτδ. Ο κόσμος ψήφισε το ΔΣ για να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Αν ο κ. Τζον Χριστοδούλου θέλει πραγματικά να μιλήσει με το ΔΣ μας, ο τρόπος είναι να σηκώσει το τηλέφωνο του και να πάρει τους εκπροσώπους μας τηλέφωνο ή να στείλει ένα email. Μέχρι τότε, να σταματήσετε να δημιουργείτε ιστορίες για αγρίους. Κανεί show. Σε λίο θα μας βγάζετε ανακοίνωση πόσες φορές έφαε μέσα την μέρα. Γλύφτες.

Για να τελειώνουμε. Το σωστό δεν θα το αποφασίσεις εσύ κ. Πόλυ. Ούτε ο Τζον Χριστοδούλου. Ούτε εγώ που έκοψα αθκιασερός τζαι είπα να γράψω, ούτε το ΔΣ μόνο του. Το σωστό θα το αποφασίσουμε εμείς, τα μέλη του Σωματείου. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

Αύριο ούλλοι στην ΠΑΕΕΚ. 

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΤΖΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.