ΟΜΟΝΟΙΑ: “Για τις ανάγκες των φετινών νυχτερινών αγώνων και των αγώνων Κυπέλλου η ομάδα μας πρέπει να αγωνιστεί σε γήπεδο προδιαγραφών 1ης Κατηγορίας. Δυστυχώς κανένα από τα γήπεδα που μέχρι σήμερα αγωνιζόμασταν (Κερύνεια Επιστροφή, ΘΟΙ Λακατάμιας, Δόξα Παλιομετόχου) δεν πληρεί αυτές τις προδιαγραφές. 

Οπόταν στα πλαίσια των προσπαθειών του Σωματείου μας για εξεύρεσης κατάλληλου γηπέδου, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση με εκπροσώπους της Δόξας Κατωκοπιάς. 

Οι εκπρόσωποι του προσφυγικού σωματείου μας ενημέρωσαν για την πρόθεση τους όταν τελειώσουν οι εργασίες να μας παραχωρηθει το γήπεδο. Η χρονική περίοδος αποπεράτωσεις των έργων δεν έχει ακόμη γίνει γνωστή. 

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι ιστορικής σημασίας για το Σωματείο μας αφού η προδιαγραφόμενη θετική κατάληξη του θέματος δίνει στην ομάδα μας την δυνατότητα να έχει ποδοσφαιρική έδρα προδιαγραφών 1η κατηγορίας εντός της επαρχίας Λευκωσίας. Τα μοναδικά άλλα δύο γήπεδα που πληρούν αυτές τις προδιαγραφές είναι τα ήδη υπερπλήρες Μακάρειο και ΓΣΠ. 

Όσον αφορά δημοσιεύματα στο Τύπο για δανεισμό παικτών είναι κάτι που μας έχει προταθεί όχι μονο από την Δόξα αλλά και από πολλά άλλα Σωματεία και Ποδοσφαιρκές εταιρείες 1ης κατηγορίας. Όλες οι περιπτώσεις θα αξιολογήθούν από το Τεχνικό Επιτελείο και λανθασμένα έχει γραφτεί στα ΜΜΕ για συμφωνία παραχώρησης.

Δεν κρύβουμε ότι μας τιμά ιδιαίτερα που μέσα σε 4 χρόνια ύπαρξης του Λαϊκού μας Σωματείου έχουμε γίνει πόλος έλξης για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές και μια σοβαρή επιλογή για παραχώρηση δανεικών παικτών από αρκετές ομάδες 1ης κατηγορίας. 

Από το Λαό ☘ Για το Λαό”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.