Ομόνοια: ” Οι λανθασμένες πληροφορίες παίζουν παντού οι επίσημες ανακοινώσεις χάνονται‼

Χθες σε επίσημο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό αγώνα η ομάδα μας επικράτησε της Karmiotissa FC με 0-1 με γκολ του Α. Αντωνίου. 

Λίγες ώρες πριν το φιλικό κάποια αθλητικά site αναπαρήγαγαν λανθασμένες πληροφορίες ότι η ομάδα μας θα πάρει 4 δανεικούς παίκτες. Η λανθασμένη αυτή πληροφορία όπως ήταν φυσικό δημιούργησε συζητήσεις στην ομάδα αφού το ρόστερ είναι σχεδόν συμπληρωμένο. 

Ακόμα και αν αναγνωρίσουμε ότι όλοι έχουν δικαίωμα στα λάθη εκείνο που μας ξενίζει είναι το ότι ενω τα site έτρεξαν να κοινοποιήσουν στις ιστοσελίδες τους και τα ΜΚΔ την λανθασμένη πληροφορία εντούτοις την επίσημη ανακοίνωση του Σωματείου μας, η οποία ξεκαθάριζε ότι η συνάντηση ήταν για το γηπεδικό, είτε δεν την αναπαρήγαγαν καθόλου είτε την ανέβασαν απλά στην ιστοσελίδα τους χωρίς κοινοποίηση στα ΜΚΔ. 

Για όσα αθλητικά site έχουν την πρόθεση να δημιουργήσουν τον ίδιο ντόρο για την ανακοίνωση μας όπως με την λανθασμένη πληροφορία μπορούν να την βρουν εδώ: https://www.facebook.com/814148768774727/posts/1649038111952451/ “

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.