Ανακοίνωση του σωματείου & Θύρας 9 για τον αγώνα με τα Πολεμίδια:

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΟΜΟΝΟΙΑΣ 1948 – ΘΥΡΑΣ 9

Ανυπότακτε Πράσινε Λαέ, Αδέρφια της Θύρας 9,

Επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας, μέσα από κοινή μας ανακοίνωση , για να σας ενημερώσουμε για όλα όσα λέχθηκαν στην αστυνομική σύσκεψη της Δευτέρας για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΠ Πολεμιδιών.

Στην αστυνομική σύσκεψη, η αστυνομία αλλά και η ομοσπονδία, ενημέρωσαν την ομάδα μας ότι βάση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, οι οπαδοί μας δικαιούνται 60 εισιτήρια. Μετά από διαβούλευση με την ΑΕΠ Πολεμιδιών , αποφασίστηκε όπως παραχωρηθούν στην ομάδα μας 150 εισιτήρια.

Στη συνέχεια και αντιλαμβανόμενοι της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει για το παιχνίδι, το Δ.Σ του σωματείου και η γραμματεία της Θύρας 9 , χθες βράδυ συναντήθηκαν για να πάρουν συγκεκριμένες αποφάσεις.

Οι κοινές αποφάσεις είναι οι εξής:

α) Τα 150 εισιτήρια θα διατεθούν μόνο σε μέλη του Σωματείου μας.

β) Θα παραχωρηθούν 70 εισιτήρια στη Θύρα 9 και στους συνδέσμους της , έτσι ώστε να υπάρχει οργανωμένη παρουσία στο γήπεδο. Εννοείται ότι, τα 70 άτομα θα είναι μέλη του Σωματείου.

γ) Τα υπόλοιπα εισιτήρια θα διατίθενται στα μέλη μας την ερχόμενη Παρασκευή, η ώρα 19:00 στη μπουτίκ μας.

δ) Γνωρίζοντας ότι πολύς κόσμος της ομάδας μας, δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο γήπεδο, αποφασίσαμε όπως από τα 11 μέλη του Δ.Σ τα 5 μέλη δεν θα πάρουν εισιτήριο και από τα 11 άτομα της γραμματείας της Θύρας 9 επτα 5 μέλη δεν θα πάρουν εισιτήριο. Σκοπός της συγκεκριμένης απόφασης είναι , τα μέλη των συμβουλίων να μην έχουν ευνοϊκότερη μεταχείριση από τον υπόλοιπο κόσμο της ομάδας μας.

ε) Θα γίνει προσπάθεια τηλεοπτικής κάλυψης του παιχνιδιού, για όσα αδέρφια δεν θα καταφέρουν να παρευρεθούν στο γήπεδο.

Με σεβασμό,
Διοικητικό Συμβούλιο Αθλητικού Λαϊκού Σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ 1948,
Γραμματεία Θύρας 9.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.