ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021
ΩΡΑ 19:30
ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ

Με το πέρας δυο δύσκολων ετών και με τη σκέψη σε καλύτερες μέρες με το κόσμο στους αγωνιστικούς χώρους ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή της τακτικής γενικής συνέλευσης του λαϊκού σωματείου μας. Ενόψει του ότι το νυν διοικητικό συμβούλιο συμπληρώνει αισίως τον Ιούνιο 2 χρόνια θητείας η τακτική συνέλευση του σωματείου θα είναι και εκλογική.

Εκ μέρους όλων των μελών του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστούμε όλα τα μέλη του σωματείου μας καθώς και όλο τον ανυπότακτο λαό για την συγκινητική του υποστήριξη εν μέσω των δυσκολιών που αντιμετωπίσαμε ουσιαστικά από την αρχή της διετούς θητείας μας μέχρι και σήμερα.

Με την αρωγή όλων εκπληρώσαμε όσα πριν δυο χρόνια έμοιαζαν με όνειρο και μέσα στο πέρασμα των 2 αυτών χρόνων σχεδόν ανέφικτα. Καλούμε όλους όπως παραστούν στην γενική συνέλευση που θα αποτελέσει σταυροδρόμι και απαρχή για την επόμενη μέρα και τη γιγάντωση του λαϊκού μας σωματείου.ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΧΕΓΓΥΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ.

Δικαίωμα συμμετοχής στην συνέλευση έχουν όλα τα εγγεγραμμένα και τακτοποιημένα μέλη του σωματείου μας για τη χρονιά που τελείωσε (2020- 2021) συμπεριλαμβανομένων αυτών που θα ολοκληρώσουν ή εξοφλήσουν την εγγραφή/ανανέωση τους την ημέρα της συνέλευσης. Από η ώρα 18:00 θα υπάρχουν συνεργεία τακτοποίησης μελών στο χώρο έξω απί τη συνέλευση.

Υποβολές υποψηφιότητας μπορούν να καταθέσουν όλα τα τακτοποιημένα μέλη μέχρι τις 31 Ιουνίου η ώρα 18:00 το απόγευμα. Υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν συμπληρώνοντας και υποβάλλοντας το Ειδικό Έντυπο Υποβολής Υποψηφιότητας (https://drive.google.com/file/d/1E9MED8DQ4E9oXizbGSfZtP_bDAWe2yzm/view?usp=drivesdk), είτε στέλνοντας το με email στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (pacomonia@gmail.com) του Σωματείου μας ή με επιστολή σε κλειστό φάκελο στο οίκημα του σωματείου μας Κολεκτίβα “Το ’48”.

Αναλυτική ανακοίνωση σε σχέση με την ημερήσια διάταξη καθώς και τον εκλογική διαδικασία θα γίνει τις επόμενες μέρες.

ANEBAINOYME MAZI

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.