Ακόμα μία ιστορική μέρα για το σωματείο μας η σημερινή. Μετά την έγκριση μας από τον Έφορο Σωματείων τον περασμένο μήνα, σήμερα 1η Αυγούστου με επίσημη ανακοινωσή της η ομάδα μας ενημέρωσε για την ένταξη μας στην Πανσόλειο Ομοσπονδία για την ποδοσφαιρική χρονιά 2018-2019.

Η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ μας καλεί να ετοιμαστούμε για τις πρώτες εκδρομές, κάτι που είμαστε βέβαιοι περιμένει ο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ομάδας μας αλλά και η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ομονοιάτισσες/Ομονοιάτες, Ανυπότακτε Πράσινε Λαέ,

Μετά από μέρες αγωνίας και αβεβαιότητας μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας δηλώσουμε ότι το 2018-2019 θα ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ. Ετοιμαστείτε για την πρώτη ποδοσφαιρική χρονιά του Σωματείου μας, ετοιμαστείτε να πανηγυρίσουμε τα πρώτα μας γκολ, ετοιμαστείτε για τις πρώτες μας εκδρομές.

Δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε τα μέλη της Πανσόλειος Ομοσπονδίας, που μέσα σε ένα κακό κλίμα που δημιουργήθηκε εσκεμμένα από κάποιους άλλους, δεν επηρεάστηκαν και έκριναν το Σωματείο μας με καθαρά ποδοσφαιρικούς όρους. Ευχαριστίες επίσης και στους κοινοτάρχες των χωριών της Σολιάς που μας δέχτηκαν για συνάντηση και άκουσαν με προσοχή όλα όσα είχαμε να τους πούμε.

Όσον αφορά εμάς η παρουσία μας στο πρωτάθλημα της Πανσόλειου θα είναι ευκαιρία να γνωρίσει ο κόσμος μας τον Λαϊκό και Αγνό αθλητισμό και ταυτόχρονα να γνωρίσει τα διάφορα χωριά της περιοχής. Για εμάς κάθε 15 μέρες, που θα παίζουμε τα εκτός έδρας παιχνίδια μας, θα είναι ευκαιρία για μια νέα εκδρομή η οποία πέραν από το ποδοσφαιρικό κομμάτι θα έχει να κάνει και με την επίσκεψη σε τόπους και χωριά της περιοχής.

Για εμάς το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και ως τέτοιο θα το αντιμετωπίζουμε, εμείς θέλουμε την ομάδα μας να την ακολουθούν οι οικογένειές των οπαδών μας και κάθε παιχνίδι να είναι μια νέα ευκαιρία για να συνδυάσει ο κόσμος μια οικογενειακή εκδρομή στα χωριά, στους ιστορικούς χώρους, στα καφενεία και στις ταβέρνες της περιοχής. Ταυτόχρονα τα εντός έδρας παιχνίδια μας έχει αποδεχτεί η ομοσπονδία και θα παίζονται σε περιοχή κοντά στο κέντρο της Λευκωσίας.

Το πρωτάθλημα της Πανσόλειος Αθλητικής Ομοσπονδίας θα ξεκινήσει τέλος Οκτωβρίου. Μέχρι τότε έχουμε προγραμματίσει Ανοικτή Προπόνηση για τον κόσμο μας διάφορα φιλικά προετοιμασίας αλλά και φιλικά ανοικτά προς τον κόσμο. Περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΜΟΝΟΙΑ 1948

[fb_embed_post href=”https://www.facebook.com/pacomonia1948/posts/851795948343342/” width=”550″/]

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.