Ομόνοια: Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη στο ρόστερ των χορηγών μας της στοιχηματικής εταιρείας Bet οn Alfa.

Η χορηγική συνεργασία με μια μεγάλου βεληνεκούς εταιρεία η οποία πρωτοπορεί για χρόνια στο χώρο του στοιχήματος, αποδεικνύει και το πόσο έχει μεγαλώσει εμπορικά το Σωματείο μας. 

Ως μέρος της συμφωνίας με την Bet οn Alfa θα τοποθετηθεί το σήμα του Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες στο παντελονάκι της επίσημης μας στολής ενώ μας έχει παραχωρήσει και το μέρος του κεντρικού χορηγού για να τοποθετήσουμε άλλο φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής μας. Σαν Σωματείο έχουμε επιλέξει το Δώσε του κόσμου γέλιο – Σκεύη Οδυσσέως το οποίο θα ανακοινώσουμε αύριο.

Η εταιρεία Bet on Alfa Ltd, είναι μια 100% Κυπριακή εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 2009 στην Λευκωσία. Είναι αδειοδοτημένη από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου, με άδειες Κλάσης Α και Β, οι οποίες επιτρέπουν τη διεξαγωγή αθλητικών στοιχημάτων σε καταστήματα επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας και διαδικτυακά στο www.betonalfa.com.cy. 

Καλούμε τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου μας όπως στηρίξουν τον χορηγό μας και δείξουν την άμεση και έμπρακτη υποστηριξη τους στο Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες. Τρόποι και εκδηλώσεις προς αυτή την κατεύθυνση θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. 

Ευχαριστούμε ακόμη μια φορά την Bet οn Alfa για την συνδρομή της και στήριξη του Σωματείου μας αλλά και για την ευκαιρία που έδωσε στο Σωματείο μας να τοποθετήσει δύο φιλανθρωπικους οργανισμούς στην επίσημη του στολή.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.