Λίγες μόνο μέρες πριν την ιστορική Γενική Συνέλευση του «Αθλητικού Λαϊκού Σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ 1948» η ομάδα πρωτοβουλίας για την ίδρυση του Σωματείου μας, καλεί τον κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ να δώσει με την παρουσία του στην συνέλευση ηχηρό μήνυμα σε όσους ξεπούλησαν τον ΑΣΟΛ και τώρα προσπαθούν να υποσκάψουν το σωματείο μας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Ομονοιάτισσες/Ομονοιάτες, Ανυπότακτε πράσινε λαέ,

Καλούμε όλους εσάς που είδατε τα γεγονότα των τελευταίων μηνών, που θυμώσατε, που οι ανυπότακτοι έγιναν η φωνή σας, να κατακλύσετε την αίθουσα της ΠΑΣΥΔΥ την Δευτέρα το βράδυ και μαζί να γράψουμε ίσως την πιο λαμπρή και την πιο ανυπότακτη σελίδα στην σύχγρονη ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Γιατί όσο έντεχνα και να θέλουν να το πλασάρουν μερικοί και όσο χυδαία προσπαθούν να μας σπιλώσουν άλλοι, ναι ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε για πάντα ΟΜΟΝΟΙΑτες. Γιατί είναι πολύ εύκολο να λες η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ιδέα, αλλά τελικά πολύ δύσκολο αυτή την ιδέα να την εφαρμόζεις σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σου. Οι ιδέες μας είναι ταυτόσημες είναι αλληλένδετες και τις κουβαλάμε πάντοτε μαζί μας σαν κάτι τόσο φυσικό, τόσο απλό όπως είναι το όνομα και το επίθετό μας.
Αυτό το δικό σας όνομα και το δικό σας επίθετο σας καλούμε με όλες μας τις δυνάμεις να ‘ρθείτε την Δευτέρα και να το γράψετε περήφανα στο κατάλογο των ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ του «Αθλητικού Λαϊκού Σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ 1948».

Ελάτε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τον άλλο δρόμο, αυτόν που με λύσσα πολεμάνε πρωτού καν αρχίσουμε. Ελάτε να τους δείξουμε πόσο λάθος έκαναν που δεν άκουσαν, που απέκλεισαν τόσο κόσμο από τις αποφάσεις, που στιγμάτισαν με χιλιάδες επίθετα τόσους Ομονοιάτες, επίθετα που ούτε καν τολμούσαν να ξεστομίσουν στο χειρότερό τους εχθρό. Ελάτε να δείξουμε σε όλη τη Κύπρο τι σημαίνει από το Λαό για το Λαό, τι σημαίνει λαϊκό σωματείο, τι σημαίνει λαϊκή κυριαρχία και εξουσία. Τι σημαίνει ο καθένας να εγκρίνεται ΑΜΕΣΑ στο σωματείο που αγαπά και να μην πρέπει να περάσει από μια Ιερά Εξέταση που δεν έχει πλεον όπως απέδειξε ούτε ιερό ούτε όσιο.

Όσον αφορά τα μέλη θα υπάρχουν δύο κατηγορίες:

Τα Youth Members για τα αδέλφια κάτω των 18 ετών και τα κανονικά Members από 18 ετών και άνω.

Με τα Youth Μembers δίνουμε την δυνατότητα σε όλους όσους θέλουν να γράψουν τα παιδιά τους Ιδρυτικά Μέλη σε αυτή την ιστορική προσπάθεια που ξεκινάμε, καθώς και την δυνατότητα σε όλους τους μαθητές μας να συμμετέχουν στο Σωματείο μας. Η μηνιαία συνδρομή των Youth Members θα είναι στα 2 ευρώ χωρίς δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθε, θα μπορουν όμως όπως και τα υπόλοιπα τακτοποιημένα μέλη να παρευρίσκονται σε όλες τις συνελεύσεις και να εκφέρουν την άποψη τους.

Για τα αδελφια άνω των 18 ετών θα υπάρχουν ειδικές ισότιμες διαβαθμίσεις μελών με τα ίδια δικαιώματα, με διαφορετική όμως τιμολόγηση.

– Από τα 18 μέχρι τα 22 η μηνιαία συνδρομή των μελών έχει ορισθεί στα 5 ευρώ. Θέλουμε με αυτό το τρόπο να βοηθήσουμε τους στρατιώτες και τους φοιτητές μας να συμμετέχουν ενεργά στο σωματείο μας, ξέροντας καλύτερα από όλους πόσο δύσκολη οικονομικά περίοδος είναι αυτά τα χρόνια.
– Από 22 μεχρι 63 χρονών η μηνιαία συνδρομή έχει καθορισθεί στα 10 ευρώ. Θεωρούμε πως η τιμολόγηση αυτή είναι απόλυτα προσιτή για όλους τους φίλους που θέλουν να εμπλακούν και να βοηθήσουν το νέο ξεκίνημα.
– Από 63 ετών και άνω η μηνιαία συνδρομή έχει καθορισθεί επίσης στα 5 ευρώ.

Σε όλα τα αδέλφια που θα παρευρεθούν και θα εγγραφούν στην Iδρυτική Συνέλευση του Σωματείου μας θα δοθεί από μια Member Card με τον δικό τους αύξων αριθμό μέλους όπως αυτές που μπορείτε να δείτε στην εικόνα μας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχει κανείς στην πρώτη Ιδρυτική Συνέλευση είναι να έχει πληρώσει τους πρώτους δύο μήνες της συνδρομής μέλους.

Εμείς σαν Ομάδα Πρωτοβουλίας καλούμε όλους τους φίλους που μπορούν οικονομικά να προπληρώσουν είτε ολόκληρη την ετήσια συνδρομή τους, είτε περισσότερους από 2 μήνες να το πράξουν. Ξεκάθαρα και ΟΜΟΝΟΙΑτικα καλούμε μόνο όποιον μπορεί να πράξει κάτι τέτοιο και δεν είναι προϋπόθεση για να συμμετέχει κάποιος στην συνέλευση. Οι λόγοι που το κάνουμε είναι καθαρά πρακτικοί καθώς θα δώσετε την δυνατότητα στην ομάδα να ετοιμάσει τον ετήσιο προϋπολογισμό της με όσο το δυνατό μικρότερο περιθώριο λάθους αλλά και σε εμάς τον απαραίτητο χρόνο να ετοιμάσουμε μέσα στους επόμενους μήνες τον μηχανισμό και τους τρόπους πληρωμής που θα μπορείτε να έχετε στη διάθεσή σας όπως αυτόματη τραπεζική εντολή αλλά επίσης και online πληρωμές συνδρομής μελών.

Περισσότερα θα πούμε κατ’ ιδίαν στην δική μας…. μεγάλη Δευτέρα που έρχεται. Ανυπομονούμε να σας δούμε, μα περισσότερο ανυπομονούμε να σας ακούσουμε.
Ομάδα Πρωτοβουλίας
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΜΟΝΟΙΑ 1948

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.