Ενημέρωση από το Σωματείο για ένα από τα σημαντικότερα θέματα της επόμενης γενικής συνέλευσης.
Πιο κάτω, αυτούσια η ανάρτηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 1948, του ΛΑΙΚΟΥ Σωματείου της Κύπρου:

Ένα από τα θέματα συζήτησης στην επερχόμενη #Γενική_Συνέλευση του Σωματείου μας είναι το όνομα και το σήμα του Σωματείου μας.

Όπως είναι αναμενόμενο το συγκεκριμένο ζήτημα ενδιαφέρει το κόσμο της ομάδας μας και για αυτό έχει τεθεί σαν ξεχωριστό θέμα στην ημερήσια διάταξη της επικείμενη μας συνέλευσης.

2 χρόνια από την ίδρυσή μας και την άνοδο μας στην Γ’ Κατηγορία της ΚΟΠ και ακόμη πρέπει να συζητούμε και να καθησυχάζουμε το κόσμο της ομάδας μας για πράγματα που για άλλους οργανισμούς θα ήταν αυτονόητα.

Ενημερώνουμε τον κόσμο μας (πριν από την Γενική Συνέλευση) ότι η πρώτη προσπάθεια που έγινε ήταν να υποχρεωθούμε να αφαιρέσουμε ακόμη και τη λέξη “ΛΑΪΚΟ” από το όνομά μας. Θα το επαναλάβουμε για όποιο δεν το έχει καταλάβει: Μας ζήτησαν να αποσύρουμε το χαρακτηρισμό #Λαϊκό από το Σωματείο μας και το ζήτησαν από εμάς που ίσως είμαστε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ Σωματείο που έχει κάθε δικαίωμα να το χρησιμοποιεί.

Εννοείται κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτό, αλλά το αναφέρουμε και δημόσια για να αντιληφθεί και ο τελευταίος πολίτης και ιδιαίτερα οι περήφανοι οπαδοί αυτού του σωματείου ότι κάθε απόφαση και κάθε βήμα που αφορά την ομάδα μας αποτελεί αντικείμενο αγώνα να υποστηρίξουμε ακόμη και τα πιο απλά και προφανή των ζητημάτων.

Αναδημοσιεύουμε σήμερα, 2 χρόνια μετά, το πιστοποιητικό έγκρισης του Σωματείου μας, το οποίο εγκρίθηκε μετά που απορρίφθηκε η αρχική ένσταση για το όνομά του.
Ας αντιληφθεί κάθε λογικός άνθρωπος τι είναι αυτό που συμβαίνει τώρα.

Περισσότερα την #1η_Ιουλίου στην Γενική Συνεύλευση του Σωματείου μας στο Αμφιθεατρο Λακατάμιας όπου θα είμαστε στη διάθεση των μελών του Σωματείου μας για οποιαδήποτε απορία έχουν επί του συγκεκριμένου ζητήματος.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.