Από χθες είδαν το φως της δημοσιότητας αρκετά δημοσιεύματα που αναφέρονται σε πιθανή αλλαγή του ονόματος της ομάδας μας. Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχουμε κάποια σχετική ενημέρωση ούτε ξέρουμε την τελική έκβαση της υπόθεσης.

 

Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι η απερίγραπτη χαρά που πήραν όλοι όσοι από την αρχή λοιδόρησαν το εγχείρημα μας!

 

Θεωρούν όπως φαίνεται ότι η υπόθεση τελείωσε και ότι η αλλαγή του ονόματος είναι δεδομένη. Πιστεύουν ότι μια τέτοια εξέλιξη μπορεί να φέρει πλήγμα στην ομάδα μας. Ξεκίνησαν λοιπόν να χαριεντίζονται όπως κάνουν κατά κόρον τον τελευταίο καιρό με ειρωνείες και λασπολογια. Όπως πάντα όμως οι αντιδράσεις τους είναι υπερβολικές και χωρίς ουσία.

 

Ας προσέξουν όμως μήπως όλο αυτό το πανηγύρι τους γυρίσει μπούμερανγκ! Διότι μέχρι τώρα ακόμη και δημοσιογράφοι μας ανάφεραν ως η ”48” χωρίς να αναφέρουν πουθενά την Ομόνοια. Όμως χωρίς το 1948 ίσως αναγκαστούν να αναφέρονται στην Ομόνοια θέλοντας και μη. Και να μην ξεχνάτε ότι ανεβαίνουμε σιγά-σιγά και θα αναγκαστείτε να μιλάτε για μας παντού!

 

Από την πλευρά μας το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε προς όλες τις κατευθύνσεις είναι ότι δεν θα μας νικήσει τίποτα! Ακόμα κι αν το όνομα αλλάξει η Ομόνοια του Λαού θα συνεχίσει το δρόμο της πάνω σε σταθερές βάσεις πρεσβεύοντας τα ιδανικά του 1948. Αυτό δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει ούτε να μας το κλέψει! Είμαστε έτοιμοι με οποιεσδήποτε συνθήκες να μεγαλώσουμε το σωματείο ακόμη περισσότερο.

 

Για το τέλος θα θέσουμε ένα πολύ απλό ερώτημα: Πώς γίνεται να εγκρίνεται η ονομασία ενός σωματείου από τον έπαρχο, το σωματείο αυτό να αγωνίζεται κανονικά να αναφέρεται το όνομα του παντού, και μετά από 2 χρόνια να μπαίνει θέμα για αλλαγή του ονόματός του;

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.