*Καταγγελία κατά του Α.Λ.Σ. ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου αναφορικά με ανακοινώσεις που εκδόθηκαν και δημοσιεύτηκαν στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας στις 08/10/2020 και 09.10.2020 αντίστοιχα οι οποίες:
Α. Είναι εκτός των πλαισίων της αθλητοπρέπειας και/ή του τιμίου παιχνιδιού και/ή που μπορούν να συμβάλουν σε δυσπιστία κατά του αθλήματος και/ή λειτουργών του αθλήματος και/ή που μπορούν να συμβάλουν και/ή να υποκινήσουν αντιαθλητικές ενέργειες και/ή που γελοιοποιούν το άθλημα ή άτομα που ενέχονται στο άθλημα και/ή που είναι μειωτικές για το άθλημα ή μειωτικές για άτομα που ενέχονται στο άθλημα με οποιοδήποτε τρόπο και/ή που είναι σαρκαστικές για το άθλημα και/ή άτομα που ενέχονται σε αυτό.
Β. θίγουν ή μειώνουν την αξιοπρέπεια, την προσωπικότητα και/ή το κύρος οποιουδήποτε ατόμου που ενέχεται στο άθλημα του ποδοσφαίρου, αξιωματούχου ή μέλους σωματείου, αξιωματούχου, ή μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ και/ή θίγουν ή μειώνουν οπαδούς οποιασδήποτε ομάδας που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα
κατά παράβαση του άρθρου 2 και όπως τούτα ορίζονται στο άρθρο 4(γ), (ε), 4 (ιστ) (ι), (ιι), (iii), και 5 των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. και των άρθρων 6 και 7 Κεφάλαιο ΧΧ Προκήρυξη Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2020-2021.
Απόφαση: Πρόστιμο.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.