Με επιστολή προς τα ΜΜΕ τα ιδρυτικά μέλη της ΘΥΡΑΣ 9 Γιάννος Ποταμό και Τάκης Χριστοδούλου στηρίζουν την απόφαση της οργανωμένης μας κερκίδας.

Πιο κάτω αυτούσια η επιστολή τους:

Δεν ζητήσαμε ποτέ δάφνες για το ότι υπήρξαμε ιδρυτικά μέλη της ΘΥΡΑ 9 αλλά δεν μπορούμε να μην γράψουμε κάτι όταν βλέπουμε τον καθένα να εκμεταλλεύεται την δική μας πράξη για να κτυπήσει τους σημερινούς συνεχιστές της ΘΥΡΑ 9.

Όταν ιδρύσαμε την ΘΥΡΑ 9 το 1992 το πράξαμε για να υποστηρίξουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ με τις αρχές και τα ιδανικά που είχε. Η απόφαση να δοθεί η ομάδα μας σε κάποιο Παπασταύρου είναι ξεκάθαρα αντίθετη με τις αρχές και τις αξίες της ομάδας μας.

Ως εκ τούτου δεν μπορούμε να μην συμφωνήσουμε με την απόφαση της Συνέλευσης της ΘΥΡΑ 9 ότι η υποστήριξη της επένδυσης Παπασταύρου είναι λανθασμένη.

Οι σημερινοί συνεχιστές της ΘΥΡΑ 9 έχουν την πλήρη στήριξη μας στο νέο εγχείρημα που θα πραγματοποιήσουν. Μόνο περηφάνια νιώθουμε για αυτά τα παιδιά που δεν ξεπούλησαν τις ιδέες που ίδρυσαν την ομάδα μας αλλά και την οργανωμένη μας κερκίδα. Οι υπόλοιποι το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να σεβαστούμε την απόφαση αυτών των παιδιών που στα πέτρινα χρόνια της ομάδας μας κράτησαν την ΘΥΡΑ 9 ψηλά.

Γιάννος Ποταμός

Τάκης Χριστοδούλου (Τακήλλας)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *