Η Θύρα 9, μέσω της επίσημης της σελίδας στο Facebook, καλέι τον Πράσινο Λαό σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην κάρτα οπαδού.

Δείτε την ανακοίνωση των οργανωμένων μας:

Αυτές τις μέρες το μυαλό μας είναι στον πολύ σημαντικό αγώνα της Κυριακής με την Καρμιώτισα. Όμως ταυτόχρονα τρέχουμε το φλέγον ζήτημα της περιβόητης κάρτας οπαδού. Ιδιαίτερα τώρα που πλέον μας αγγίζει άμεσα (και) στο ποδοσφαιρικό μας σωματείο, αφού ο αγώνας κυπέλλου με την Πάφο σε 5 μέρες, θα γίνει ως γνωστό με την κάρτα σε ισχύ.
Αρχικά θα θέλαμε να αναφέρουμε πως η όποια προσπάθεια για να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα για την κάρτα δεν έχει αρχίσει τώρα, αλλά χρονολογείται εδώ και χρόνια. Η δράση μας γνωστή σε όλους. Συσκέψεις και συντονισμός με άλλους οπαδούς, συναντήσεις με τον ΚΟΑ, με την ΚΟΠ, με σωματεία. Παρέμβαση στα εκδοτήρια και διακοπή της όλης διαδικασίας έκδοσης της κάρτας και πολλές άλλες κινήσεις, από το 2014 μέχρι σήμερα, αλλά και παλιότερα.
Δυστυχώς μετά από όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο δεν έχει ιδρώσει το αυτί των υπευθύνων, αλλά συνεχίζουν να σφυρούν αδιάφορα. Το όλο φιάσκο με την κάρτα οπαδού όμως πρέπει να τελειώσει άμεσα, για να δούμε ξανά τα γήπεδα σε κάθε άκρη του νησιού να ζωντανεύουν και παράλληλα να μπορούμε να βλέπουμε την ομάδα μας σε όλους τους αγώνες.
Την Τετάρτη στον πολύ κρίσιμο αγώνα με την Πάφο στο Μακάρειο για το κύπελλο, αντί να μιλάμε για την μεγαλύτερη προσέλευση στην ιστορία του θεσμού σε αυτή την φάση, το γήπεδο θα είναι άδειο και βουβό σαν νεκροταφείο. Την Τετάρτη αντί να μιλάμε για ακόμα μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, θα μιλάμε για κηδεία.
Επειδή όμως ποτέ δεν μείναμε με σταυρωμένα τα χέρια, πόσο μάλλον τώρα, καλούμε ΟΛΟ τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ όπως συμμετάσχει μαζί μας στην μεγάλη διαμαρτυρία ενάντια στην κάρτα οπαδού που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, την ίδια ώρα που θα αγωνίζεται η Τριφυλλάρα, έξω από τα γραφεία του ΚΟΑ.
Πάμε να δείξουμε ξανά από τι μέταλλο είμαστε φτιαγμένοι, πάμε να πλημμυρίσουμε τον χώρο έξω από τα γραφεία του ΚΟΑ και να στείλουμε ξανά με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο τα δικά μας μηνύματα. Να κάνουμε ξεκάθαρο προς πάσα κατεύθυνση, σε όλους όσους εμπλέκονται με αυτό το ζήτημα που μας ταλανίζει χρόνια πλέον, ότι ο χρόνος ζωής της κάρτας οπαδού πρέπει να τελειώσει εδώ και τώρα. Παράλληλα να δώσουμε ώθηση στους παίχτες μας που θα είναι μερικά μέτρα μακριά μας και θα αγωνίζονται σε ένα άψυχο γήπεδο.
Ώρα προσυγκέντρωσης 18:00 στο χώρο στάθμευσης της κρατικής έκθεσης απέναντι από το Λευκόθεο.
ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΟΠΑΔΟΥ
ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.