Ανακοίνωση από τους οργανωμένους μας οπαδούς αναφορικά με τα ψέματα του ΔΣ του σωματείου. Δείτε αναλυτικά:

H σχέση μας με την επένδυση Παπασταύρου έχει τελειώσει όμως υπάρχει και ένα Σωματείο που πρέπει κάποιος επιτέλους να υπερασπιστεί.

Απολογούμαστε που σας χαλάμε πάλι την ωραία ατμόσφαιρα με τις μεταγραφές και το φρέσκο χρήμα όμως κάποιος πρέπει να εκθέσει τα ψέματα τους.

Χωρίς πολλά λόγια.

Ψέμα Πρώτο: Μας παρουσίαζαν τόσο καιρό ως μεγάλη νίκη της δήθεν σκληρής τους διαπραγμάτευσης την μείωση του χρόνου του συμβολαίου σε 15 χρόνια. Τελικά μέσα σε μια νύχτα το άλλαξαν δεσμεύοντας το Σωματείο μας για 20 χρόνια. Αδιαμαρτύρητα το ψήφισε και ο κόσμος στην στημένη Καταστατική.

Ψέμα Δεύτερο: Με επίσημες τους δηλώσεις έλεγαν ότι στο Σωματείο μένει χρέος 3.6 εκατομμυρίων. Σε ερωτήσεις ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν, απαντούσαν με ειρωνίες και χλευασμό. Τελικά μας ανακοίνωσαν εκ των υστέρων ότι στο Σωματείο μένει χρέος 5.5 εκατομμυρίων.

Αυτοί και τα ψέματα τους διοικούν την αγαπημένη μας ομάδα, από την άλλη ο κόσμος τυφλώθηκε από τα εκατομμύρια κάποιου Παπασταύρου. Εμείς δεν έχουμε σκοπό ούτε να κλείσουμε τα μάτια, ούτε να τυφλωθούμε από τα εκατομμύρια για αυτό και θα τραβήξουμε το δικό μας δρόμο.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ 9

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.