Μετά και τη συνέντευξη του Άντρου Κυπριανού σχετικά με την κάρτα οπαδού και τα επιτεύγματά της καταλαβαίνουμε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, ότι όλοι όσοι είναι αναμεμειγμένοι στις αποφάσεις που παίρνονται για το κυπριακό ποδόσφαιρο θέλουν να επικρατήσει ησυχία στα γήπεδα. Θέλουν το κεφάλι τους ήσυχο από αυτούς που με τη φωνή τους ίσως ξυπνήσουν και μερικούς άλλους!

Οι οργανωμένοι οπαδοί που ονειρεύονται οι ποδοσφαιρικοί ιθύνοντες του τόπου αλλά και η πολιτεία είναι αυτοί που μισόγεμίζουν το πέταλο σε ένα αιώνιο ντέρμπι αλλά σε άλλα παιχνίδια θα είναι κοντά στους 50 και θα προσπαθούν μάταια να ζεστάνουν ένα γήπεδο με χιλιάδες άδεια καθίσματα!

Πλέον στη νέα πραγματικότητα της κάρτας οπαδού το κρύο και άλλα καιρικά φαινόμενα θα παίζουν σημαντικό ρόλο στη μαζικότητα της παρουσίας των οργανωμένων οπαδών! Άσχετα αν το παιχνίδι έχει τεράστια βαθμολογική σημασία! Αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο! Μόνο τα ντέρμπι έχουν αξία για να βρίσκεσαι στο πέταλο! Διαφορετικά μπορείς άνετα να διαλέξεις τη ζεστασιά του σπιτιού σου ή μιας καφετέριας. Δεν προσφέρονται τα μικρά σε εισαγωγικά παιχνίδια για posts στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βλέπετε!

Με το χρόνο να περνά και με την κάρτα οπαδού να παραμένει αυτό που είχαμε στο μυαλό μας για το τι είναι οπαδός θα αλλοιώνεται συνεχώς. Ο οπαδός και μάλιστα ο «οργανωμένος» θα διαλέγει παιχνίδια ανάλογα με τον καιρό και τη δυναμικότητα του αντιπάλου.

Αυτή είναι η νέα πραγματικότητα στο ποδόσφαιρο μας. Είμαστε σίγουροι ότι όσοι βλέπουν το δέντρο και όχι το δάσος θα είναι πολύ χαρούμενοι με αυτή. Όμως όταν τα γήπεδα αδειάσουν τελείως και σε συνδυασμό με τη σαθρότητα που υπάρχει στο κυπριακό ποδόσφαιρο θα καταλάβουν το λάθος τους αλλά πλέον θα είναι πολύ αργά!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.