Μετά και την ανακοίνωση του σωματείου μας αναφορικά με το θέμα που προέκυψε με τον Μάκη Νικολάου έγινε ξεκάθαρο προς όλες τις κατευθύνσεις  ότι δεν θα ανεχτούμε τίποτα που μας μειώνει και μας προσβάλει.

Όμως δεν ήταν μόνο χαρακτηρισμός προς την ομάδα μας από τον συγκεκριμένο κύριο που έδειξε την αρνητική του διάθεση. Σε όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα έπαιρνε θέση υπέρ της ομάδας της Εληάς.

Συγκεκριμένα στο πρώτο γκολ της ομάδας μας έψαχνε μετά μανίας να βρει  offside αν και απ όλα τα replay δεν μπορούσε να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο επέμενε ότι με γυμνό μάτι το γκολ μας ξεκίνησε  από αντικανονική θέση. Στη συνέχεια για το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα μας ενώ φαίνεται ξεκάθαρη η παράβαση  πήρε θέση και είπε ότι δεν υπάρχει επαφή. Ίσως να ήταν και επηρεασμένος από τις συζητήσεις που είχε όταν μας αποκάλεσε κούλουφους!

Επίσης στον αγώνα κόντρα στην Ολυμπιάς ο κύριος Νικολάου πληροφόρησε το φίλαθλο κοινό ότι η ομάδα μας έχει το 2ο μεγαλύτερο budget στη κατηγορία κάτι το οποίο δεν ισχύει φυσικά. Σε σχέση με τα προηγούμενα αυτό δεν φαίνεται και πολύ σοβαρό.  Όμως πρόκειται για κάτι αναληθές που αφήνει σκιές γύρω από το σωματείο μας  με τη γνωστή προπαγάνδα για ψηλούς προϋπολογισμούς

Γενικότερα περιμέναμε από ένα έγκριτο αθλητικογράφο ο οποίος μας είχε συντροφεύσει με τις μεταδόσεις του στις εποχές που το ραδιόφωνο ήταν ο μόνος τρόπος να είμαστε κοντά στην  ομάδα μας, να ήταν πιο συγκρατημένος και αντικειμενικός στις απόψεις του.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.