Μέσα στα αχαρτογράφητα νερά μιας φουρτουνιασμένης θάλασσας από κάθε άποψη, ξεκινήσαμε πριν από τέσσερα χρόνια ένα όμορφο ταξίδι προς το άγνωστο. Άγνωστο όσον αφορά τις δυσκολίες που θα συναντούσαμε μπροστά μας παράλληλα όμως και με τη σιγουριά για το τι θέλαμε να φτιάξουμε.

Στόχος μας ήταν να φτιάξουμε μία ομάδα που θα ανήκει στον κόσμο της. Ο λαός της να μπορεί να αποφασίσει μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες το παρόν και το μέλλον της. Με ανοιχτές πόρτες για όποιον θέλει να γραφτεί μέλος της χωρίς ιερά εξέταση. Ένα σύλλογο με διαφορετική κουλτούρα ακόμα και πάνω σε αγωνιστικά ζητήματα!

Στα τέσσερα αυτά χρόνια περάσαμε πολλά, ζήσαμε και δύσκολες αλλά και όμορφες στιγμές μα το κυριότερο είναι ότι κρατήσαμε την υπόσχεση μας ότι θα πορευτούμε με τις δικές μας ιδέες. Θα προσπαθούμε να δείχνουμε ένα διαφορετικό δρόμο.

Η στήριξη στον Κύπριο ποδοσφαιριστή είναι αναμφισβήτητα μία μεγάλη επανάσταση στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Θα περίμενε κανείς μεγαλύτερη προβολή από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αυτού του εγχειρήματος. Δυστυχώς όμως το μόνο που ενδιαφέρει πολλά από αυτά τα μέσα είναι άρθρα που θα προκαλέσουν ίντριγκα και τσακωμούς στα σχόλια στο βωμό των clicks.

Στη φετινή χρονιά ζήσαμε για πρώτη φορά ένα μεγάλο σερί αγωνιστικων αποτυχιών. Για 10 συνεχόμενα παιχνίδια η ομάδα μας δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης. Για ακόμα μία φορά δείξαμε σαν σύλλογος διαφορετική κουλτούρα και διαφορετική αντιμετώπιση. Ο κόσμος συνέχισε να στηρίζει τους ποδοσφαιριστές σε κάθε γωνιά του νησιού. Δεν δάχτυλοδείξαμε κανένα ούτε ψάξαμε προσωπικές ευθύνες. Όλοι μέσα στην ομάδα κόσμος, διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές έσκυψαν το κεφάλι και με σκληρή δουλειά κατάφεραν το στόχο της παραμονής με σχετική ευκολία.

Συνεχίζουμε για την επόμενη χρονιά με την ίδια φιλοσοφία και είμαστε σίγουροι ότι τα καλύτερα θα έρθουν!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.