Α’ημίχρονο: Καλύτερη η ομάδα μας στο ξεκίνημα του αγώνα με το σουτ του Απόλλωνα Βασιλείου στο 4′ και το πλασέ του ίδιου στο 16′ να καταλήγουν στον τερματοφύλακα και δίπλα από το δοκάρι. Στο 19′ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με πλασέ από το ύψος του πέναλτι να καταλήγει στον Λοΐζου. Μετά το 20′ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τις δύο ομάδες να δημιουργούν κάποιες προϋποθέσεις χωρίς κάτι ουσιαστικό.

Β’ημίχρονο: Μεγάλη πίεση δέχθηκε η ομάδα στην έναρξη του Β’ ημιχρόνου. Στο 48′ κεφαλιά κατέληξε έξω ενώ στο 52′ σουτ εκτός περιοχής αποκρούστηκε εξαιρετικά από τον Λοΐζου. Στο 64′ ο τερματοφύλακας απέκρουσε με τα πόδια το διαγώνιο σουτ του Καλλένου. Ακολούθησε ένα διάστημα με τον ΠΟΞ να κρατά μπάλα αλλά να μην είναι επικίνδυνος με εξαίρεση το σουτ του Τζαΐλσον στο 80′. Και φτάνουμε στο 89′ όπου από εκτέλεση φάουλ του Σοφοκλέους η μπάλα κατέληξε στον Βασιλείου που χωρίς δεύτερη σκέψη με αριστερό βολέ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας χαρίζοντας στην ΟΜΟΝΟΙΑ ένα σπουδαίο τρίποντο.

Τελικό σχόλιο: Μεγάλης σημασίας νίκη για την ομάδα μας απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Μέτρια εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα όπου οι επεμβάσεις του Λοΐζου κράτησαν το μηδέν. Παρόλα αυτά τεράστια η βαθμολογική της σημασία αφού πλέον κοιτάζουμε πιο ψηλά. Περιμένουμε με ανυπομονησία το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής όπου αναμένονται σημαντικές επιστροφές ποδοσφαιριστών. Πιο σημαντική η επιστροφή του πράσινου Λαού του οποίου αναμένεται μαζική παρουσία.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.