Αναδημοσιεύουμε την ανασκόπηση που έκανε η ΚΟΠ για το πρωτάθλημα μας μέχρι σήμερα:

“Μετά από εννέα αγωνιστικές προηγείται η Ομόνοια Αραδίππου με 20 βαθμούς και ακολουθεί με 19 βαθμούς η ΜΕΑΠ. Αμέσως πιο κάτω με 15 βαθμούς ΑΕΖ και Οθέλλος Αθηαίνου και στους 14 βαθμούς βρίσκονται Αγία Νάπα, ΠΑΕΕΚ, Ομόνοια 29Μ και ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος.

Στους 72 αγώνες που έγιναν μέχρι τώρα υπερέχουν οι φιλοξενούμενες ομάδες. Επικράτησαν σε 33 αγώνες, ενώ οι γηπεδούχοι έφτασαν 26 φορές σε νικηφόρο αποτέλεσμα και άλλοι 13 αγώνες έληξαν ισόπαλοι.

Σε ομαδικό επίπεδο τα περισσότερα μέχρι τώρα τέρματα, 18 συνολικά, πέτυχε η πρωτοπόρος Ομόνοια Αραδίππου και ακολουθεί με 17 τέρματα ο ΠΟ Ξυλοτύμπου. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν το ερχόμενο Σάββατο.

Την καλύτερη αμυντική γραμμή με παθητικό πέντε τέρματα έχει να επιδείξει η ΑΕΖ, που στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές δεν δέχτηκε γκολ.

Στον πίνακα των σκόρερ με πέντε τέρματα προηγείται ο Λεονάρτο Ριμπέϊρο (Ομόνοια Αραδίππου) και ακολουθούν με τέσσερα τέρματα οι Νικόλας Κούτσακος (ΠΟ Ξυλοτύμπου), Σέργιος Αβραάμ (Ομόνοια Αραδίππου), Μπεν Κμαγιάλ (Πέγεια), Δημήτρης Διαμαντόπουλος (ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος), Γιάννης Ανδρέου (ΜΕΑΠ), Θεοδόσης Κύπρου (Ομόνοια 29Μ), Μιχάλης Χαραλάμπους (Εθνικός Άχνας) και Αρτούρς Καρασάουσκς (ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα).”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.