Για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή ακούμε πολλά κατά καιρούς και για το πόσο κόπτοντε οι αρμόδιοι αλλά και όλοι γύρω απ’ το ποδόσφαιρο για το μέλλον του. Γίνεται πολύ μεγάλη συζήτηση για να βρεθούν τρόποι και κίνητρα έτσι ώστε να αγωνίζονται πιο πολύ κύπριοι Ποδοσφαιριστές στις ομάδες τους, χωρίς όμως κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα μας έδωσε και δίνει το παράδειγμα σε όλους ότι οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές δεν είναι χαμένη υπόθεση. Κάθε άλλο μάλιστα! Με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές πετύχαμε τους στόχους μας και με το παραπάνω τα προηγούμενα χρόνια και φέτος που τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα κοιτάζουμε τον κάθε αντίπαλο στα μάτια και παίζουμε μόνο για τη νίκη!

Στον τελευταίο αγώνα της Κυριακής ο μέσος όρος ηλικίας της εντεκάδας μας ήταν 23,5!! Όχι απλά στηρίζουμε τον Κύπριο ποδοσφαιριστή αλλά δίνουμε ευκαιρίες και σε νεαρά παιδιά να δείξουν ότι αξίζουν. Και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό!

Θα περίμενε κανείς ότι η προσπάθεια μας ειδικά φέτος που είμαστε στη δεύτερη κατηγορία θα έπαιρνε πολύ περισσότερη προβολή. Θα περιμέναμε ας πούμε από κάποιους αθλητικογράφους αντί να ασχολούνται με κουβέντες του καφενέ, να αναδείξουν το project της ομάδας μας που ξεκίνησε από το αγροτικό και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με απόλυτη επιτυχία. Θα περιμέναμε ας πούμε από τους παλαίμαχους που βγαίνουν κατά καιρούς στα κανάλια και θέλουν να βλέπουν πιο πολλούς Κύπριους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται, να αναφέρουν την ομάδα μας ως παράδειγμα! Διότι είτε το θέλετε είτε όχι η ομάδα μας είναι ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους όσους αγαπάνε πραγματικά το κυπριακό ποδοσφαίρου!

Γνωρίζουμε ότι πολλοί προτιμούν να ασχολούνται ακόμα με το να βρουν τρόπους να σπιλώσουν την ομάδα μας. Όμως κάποια στιγμή πρέπει όλοι να δουν την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα είναι ότι είμαστε στη δεύτερη κατηγορία, παίζουμε με Κύπριους νεαρούς ποδοσφαιριστές και είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε τους στόχους μας, κόντρα σε ομάδες με πολύ πιο ψηλούς προϋπολογισμούς!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.